Yardım Bölünmüş ekran

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
210
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.5.0
Telefon Modeli
Redmi 13C
Bootloader Kilidi
Kapalı
Kayınçoya Redmi 13C almıştık. Bugün sordu. Benim eski telefonda vardı böyle özellik. Bunda niye yok dedi. Şok oldum. Kayınvalideme aldığım Redmi 10C de var. MiUi 14 sürümü. Türkiye rom. Benim kullandığım Poco X5 Pro 5G de var HyperOS 1.0.8.0 sürümü Global rom. Kayınçoya aldığımız Redmi 13C HyperOS 1.0.5.0 Türkiye rom. Ama bölünmüş ekran olayı yok. Çok ilginç. Varmıdır çözümü acaba? Kayan pencere seçeneği de yok. Geliştirici seçenekleri falan her yeri alt üst ettim yok. İnternette aramadığım yer kalmadı. Reddit forumları orası burası. Hiçbir şey yok. Kimse bu özelliği kullanmıyor heralde 😁

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
35
Kayınçoya Redmi 13C almıştık. Bugün sordu. Benim eski telefonda vardı böyle özellik. Bunda niye yok dedi. Şok oldum. Kayınvalideme aldığım Redmi 10C de var. MiUi 14 sürümü. Türkiye rom. Benim kullandığım Poco X5 Pro 5G de var HyperOS 1.0.8.0 sürümü Global rom. Kayınçoya aldığımız Redmi 13C HyperOS 1.0.5.0 Türkiye rom. Ama bölünmüş ekran olayı yok. Çok ilginç. Varmıdır çözümü acaba? Kayan pencere seçeneği de yok. Geliştirici seçenekleri falan her yeri alt üst ettim yok. İnternette aramadığım yer kalmadı. Reddit forumları orası burası. Hiçbir şey yok. Kimse bu özelliği kullanmıyor heralde 😁
Nasıl açılır diye baktım da uygulamaları kapattığımız ekranda uygulamayı basılı tutunca bir pop up açılıyor orada bölünmüş ekran seçeneği göze çarpıyor zaten. Aynı ayar varsa oradan deneyiniz bi ekran görüntüsü de koyuyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
210
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl açılır diye baktım da uygulamaları kapattığımız ekranda uygulamayı basılı tutunca bir pop up açılıyor orada bölünmüş ekran seçeneği göze çarpıyor zaten. Aynı ayar varsa oradan deneyiniz bi ekran görüntüsü de koyuyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Nasıl yapıldığını biliyorum 😁 sorun böyle yapınca o ikonlar gelmiyor. Son uygulamalara girip üzerine basılı tutunca uygulamanın özellikler ayarlar bölümüne gidiyor. Bu seçenekler çıkmıyor.
Sağol yinede 🙂

Oyla:

ErenRyzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 13C
Konular
10
Nasıl yapıldığını biliyorum 😁 sorun böyle yapınca o ikonlar gelmiyor. Son uygulamalara girip üzerine basılı tutunca uygulamanın özellikler ayarlar bölümüne gidiyor. Bu seçenekler çıkmıyor.
Sağol yinede 🙂
halil abi cihazı rootlayıp bölünmüş ekran kayan bildirimler ve yeni kontrol merkezli bir magisk modülü var istersen atauim

Oyla:

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
12C ve 13C'de nedense yok. İkinci alan bile yok hocam. Dede telefonu üretiyorlar yıl olmuş 2024.

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
210
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
halil abi cihazı rootlayıp bölünmüş ekran kayan bildirimler ve yeni kontrol merkezli bir magisk modülü var istersen atauim
Artık ne root yapıyorum ne rom değiştiriyorum ne modül ile uğraşıyorum. Yaşlandım heralde 😁 Global Global takılıyorum. Kulakların çınlasın Skorpi 😁
Teşekkürler 🙂
Edit. Bahsi geçen cihazı da root falan yapamam. TR garantili aldık kullansın öyle 🙂

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt