Yardım Bölge değiştirme hatası

muzafferkaya06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muzaffer
Cihazım
Mı6
Konular
3
İyi günler arkadaşlar.
Mi6 telefonumun bölge ayarlarını Türkiye olarak değiştiremiyorum. Çin olarak kalıyor. Hatta bölge ayarlarına giremiyorum.
Ne yapmalıyım ?
Root tarzı şeyleri bilmiyorum telefonu aldığımdan beri böyle , telefon açılırken de 4.5 g yazısı çıkıyor.
Teşekkürler.

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
MIUI 10 beta yükledim bende de var.

Oyla:

muzafferkaya06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muzaffer
Cihazım
Mı6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cevap için teşekkürler ama çözümdeki terimlere çok uzağım. Telefonculara götürsem bu sorunu çözebilirler mi ?

Oyla:

Seyfullah1946

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi redmi 5+
Konular
19
İyi günler arkadaşlar.
Mi6 telefonumun bölge ayarlarını Türkiye olarak değiştiremiyorum. Çin olarak kalıyor. Hatta bölge ayarlarına giremiyorum.
Ne yapmalıyım ?
Root tarzı şeyleri bilmiyorum telefonu aldığımdan beri böyle , telefon açılırken de 4.5 g yazısı çıkıyor.
Teşekkürler.
v2 toolstan bütün drvirları kurun fastboot modunda twrp yükleyin fid=4349826312261688314 dosyasını indirib telefona atın xiaomi bölge sorunu çözümünü Googledan aratarak ayser. Net sitesindende indirebilirsiniz twrpden install dan telefona attığınız dosyayı falshlayın aynı zamanda twrpdeden rootlama imkanı varsa telefonu root atın yoksa magisk maneger son sürüm dosyasını telefona atarak flaslayyın rebooottan systeme basarak telefonu yeniden başlatın

Oyla:

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
v2 toolstan bütün drvirları kurun fastboot modunda twrp yükleyin fid=4349826312261688314 dosyasını indirib telefona atın xiaomi bölge sorunu çözümünü Googledan aratarak ayser. Net sitesindende indirebilirsiniz twrpden install dan telefona attığınız dosyayı falshlayın aynı zamanda twrpdeden rootlama imkanı varsa telefonu root atın yoksa magisk maneger son sürüm dosyasını telefona atarak flaslayyın rebooottan systeme basarak telefonu yeniden başlatın
shake~~

Oyla:

Onderahmed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Mi 6
Konular
1
İyi günler arkadaşlar.
Ne yapmalıyım ?
Teşekkürler.
Merhaba Muzaffer aynı benim mi 6'da ithalatçı garantili yeniden başlatıldığında açılış ekranında 4 g yazıyor müzik çalarak ve şu anda da bölge ayarını değiştiremiyoruz bilgisayara bağlamadan root lamadan bir yolunu bulabildin mi

Oyla:
Üst Alt