Yardım Bluetoothlu kulaklıkların birinden ses gelmiyor

Ferhat.21

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 7
Konular
17
Dün haylou t19 modelini aldım redmi note 7 bağlanıyor ama sol kulaklıktan ses gelmiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlarımız yazarsa sevinirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-31-16-58-50-245_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-08-31-16-58-50-245_com.android.settings.jpg
    207,7 KB · Görüntüleme: 9

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Dün haylou t19 modelini aldım redmi note 7 bağlanıyor ama sol kulaklıktan ses gelmiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlarımız yazarsa sevinirim
Hocam bende redmi airdots var bunlarda bildiğim kadarıyla sağ kulaklık sola bağlanıyor bazen böyle olabiliyor iki kulaklığı da kutuya koyun aynı anda çıkartın 15-20 saniye arası eğer fiziksel bir led varsa 2 kere ışık yanıp sönmesini bekleiyn eğer böyle değilse youtube den modelinizi yazıp sıfırlama yazın sıfırlayın kulaklıkları sonra kutuya koyun ikisinin de ışığı yanacaktır çıkartın aynı anda (bende böyle oldu youtubeye yazarak görebilirsiniz dediğim gibi)

Oyla:

Ferhat.21

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 7
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende redmi airdots var bunlarda bildiğim kadarıyla sağ kulaklık sola bağlanıyor bazen böyle olabiliyor iki kulaklığı da kutuya koyun aynı anda çıkartın 15-20 saniye arası eğer fiziksel bir led varsa 2 kere ışık yanıp sönmesini bekleiyn eğer böyle değilse youtube den modelinizi yazıp sıfırlama yazın sıfırlayın kulaklıkları sonra kutuya koyun ikisinin de ışığı yanacaktır çıkartın aynı anda (bende böyle oldu youtubeye yazarak görebilirsiniz dediğim gibi)
Hocam kulaklıklar telefonla ayrı ayrı haberlleşiyor diğer modellerde sorun olmuyor sadece redmi note 7 oluyor

Oyla:
Üst Alt