Yardım Bluetooth ve WiFi Aynı Anda Kullanamıyorum

code.harika

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
iPhone7
Konular
5
Merhaba arkadaşlar,

Kurban bayramından biraz önce 9s modelini aldım. 128 gb hafıza ve 6gb ram olan modelini aldım. Hiçbir güncelleme yapmadım. Geldiği gibi kullanıyordum. mi band 4 bilekliğimde var. 1 sene oluyor alalı. Bundan önce iPhone 7 kullanıyordum ve hiçbir sorun yaşamadan güzelce kullanabiliyordum. Bu yeni telefona geçince bluetooth ve wifi aynı anda açık olunca ara ara kopmalar oluyordu. Örneğin telefon veya bileklik odamda bırakıp iki aygıtı birbirinden çok uzakta bırakıp, tekrar geldiğimde uzun süre otomatik bağlantı kurmuyor. Kendim zorla bağlıyorum. iPhone 'da böyle bir sorun yaşamıyordum. Anında algılıyor, bağlanıyordu. Kopma gibi durumlarıda yoktu.

Baktım durum böyle ilerliyor, güncelleme vardı 11 sürümünde. Yapayım düzelir dedim. Güncelledikten sonra hiçbir şekilde bluetooth açıkken wifi bağlanamıyorum. WiFi bağlanıyor. 3-4 saniye sonra otomatik düşüyor. Tekrar bağlanıyor yine düşüyor. Sonsuz döngü. Bluetooth kapatınca wifi stabil çalışıyor. Bilekliğimi kullanamıyorum bu yüzden.

Şu an 12 sürümüne güncelliyorum. Sorun düzelecek mi bilmiyorum. Yine de konu açıp bilgi almak istedim. Bu sorunu daha önce yaşayan, gören, çözümüne ulaşan varsa yardımcı olabilir mi ? :)

code.harika

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
iPhone7
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12 güncellemesini yaptıktan sonra sorun yaşamadım 2 saat boyunca. Muhtemelen sorun çözüldü gibi. :)

Oyla:
Üst Alt