Yardım Bluetooth sorunu

sameasa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
samet
Cihazım
mi9
Konular
2
Arkadaşlar cihazım mi 9 urbanears plattan 2 kulaklik kullaniyorum kulaklığı bluetoothla telefona bağladigim zaman buletooth durdurldu diye bir hata aliyorum cihazı sifirladim gene ayni yardimci olabklir misiniz lutfen

Tesekkurler ...

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2020-10-13-02-56-23-25.mp4
    15,1 MB · Görüntüleme: 18

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Yeni rom atın derim sorun kulaklık ta da olabilir başka bi telefonu bağlayın telefonunuza sorun çıkmaz ise sorun kulaklıkta onda da böyle olur sa sorun telefon da dır iyi günler ve iyi forumlar dilerim

Oyla:

DKaramazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Başka bir cihaza (örn: arabaya veya başka bir kablosuz kulaklığa) bağlamaya çalış. Eğer başka bir cihaza bağlama şansın yoksa farklı bir telefonla bluetooth üzerinden veri alışverişi yap. Eğer sorun devam ediyorsa donanımsal bir sorun olabilir.

Oyla:

sameasa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
samet
Cihazım
mi9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni rom atın derim sorun kulaklık ta da olabilir başka bi telefonu bağlayın telefonunuza sorun çıkmaz ise sorun kulaklıkta onda da böyle olur sa sorun telefon da dır iyi günler ve iyi forumlar dilerim
Rom atmak problem degilde imei gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir cihaza (örn: arabaya veya başka bir kablosuz kulaklığa) bağlamaya çalış. Eğer başka bir cihaza bağlama şansın yoksa farklı bir telefonla bluetooth üzerinden veri alışverişi yap. Eğer sorun devam ediyorsa donanımsal bir sorun olabilir.
Donımsal sorun varsa nasil duzeltirim

Oyla:

DKaramazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Rom atmak problem degilde imei gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Donımsal sorun varsa nasil duzeltirim
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok donanımsal sorunda. Garantisi devam ediyorsa garantiye vermelisiniz. Garantisi devam etmiyorsa telefon tamircisine verebilirsiniz. Dediklerimi denediniz mi ?

Oyla:

sameasa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
samet
Cihazım
mi9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok donanımsal sorunda. Garantisi devam ediyorsa garantiye vermelisiniz. Garantisi devam etmiyorsa telefon tamircisine verebilirsiniz. Dediklerimi denediniz mi ?
Baska cihaza baglanmayı denedim ama gene baglanmadı

Oyla:

DKaramazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Yeni gelcek surumle duzelme ohtimali yok mu ?
Eğer telefon modelinizde bu sorun yaygın bir sorun ve yazılım ile çözülebilecek bir sorunsa tabiki gelecek güncelleme ile bu sorunu ortadan kaldıracaklardır fakat bu sorun sadece sizde görülen bir problemse yeni gelecek güncelleme ile düzelmesi pek mümkün olmayacaktır. Mi 9 kullananlara bu sorunu yaşayıp yaşamadıklarını sorabilirsiniz. Yaygın bir sorun gibi görünmüyor garantiye vermeniz taraftarıyım.

Oyla:

sameasa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
samet
Cihazım
mi9
Konular
2
Eğer telefon modelinizde bu sorun yaygın bir sorun ve yazılım ile çözülebilecek bir sorunsa tabiki gelecek güncelleme ile bu sorunu ortadan kaldıracaklardır fakat bu sorun sadece sizde görülen bir problemse yeni gelecek güncelleme ile düzelmesi pek mümkün olmayacaktır. Mi 9 kullananlara bu sorunu yaşayıp yaşamadıklarını sorabilirsiniz. Yaygın bir sorun gibi görünmüyor garantiye vermeniz taraftarıyım.
Cihazimin garatisi yok baska yapabilcegim bi tavsiye varsa lutfen yardimci olabilirmisin kulakligimi kullanamiyorun

Oyla:
Üst Alt