Yardım Bluetooth Ses Gecikmesi

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11
Telefon Modeli
pocophone f1
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba Qcy T5 modelinin tam kablosuz kulaklğını almayı düşünüyorum hem spor hem bilgisayarda kullanmak için. Bilgisayarımda bluetooth yok TP Link 4.0 bluetooth adaptörünü almayı düşünüyorum( ). Telefonda gecikme hissi olacagını düşünmüyorum cünkü 5.0 var telefonumda. Ayrıca kulaklıkta oyun modu var normalde 160 ms gecikiyor ve oyun modunda 100ms ye düşüyor bunda da neredeyse hissetmiyoruz gibi bir şey oluyor gecikmeyi. Neyse ana sorum şu olacak ben bu bt 4.0 adaptörü bilgisayara alınca gecikme olur mu? olursa da ne kadar olur? hissedilir mi? hem kulaklık hem mikrofonu aynı anda kullanabilir miyim? internette aynı ürünleri kullanan bi arkadaş sıkıntı yaşamadığını söylemiş. tp linkin 4.0 adaptörünün de yorumlarını okudum bir çok kişi oldukça memnun zaten sıkıntı olursa iade ederim. Biraz uzun bir yazı oldu ama okuyan ve yorum yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

Ahm-ET

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 7
Konular
0
Çok anlamam ama bilgisayarınız 5.0 alacağınız kulaklık 4.0 olursa gecikme olmaz gibi geliyor 5.0 üstü olursa gecikme olur gibi bir mantık kurdum

Oyla:
Üst Alt