Yardım bluetooth problemi kendiliginden aciliyor

Mehmet KARAHANLİ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi9
Konular
9
mrb. arkadaslar basliktada belirtdigim gibi cihazi her yeniden baslatinca bluetooth kendiliginden aciliyor bu global ve euromda da aynisini yapiyor bu normalmi?
daha önce basina gelen varmi? bu konu hakkinda bilgisi olan varmi?

cihaz eurom 12 den 12.5 ga yükledikden sonra basladi

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
mrb. arkadaslar basliktada belirtdigim gibi cihazi her yeniden baslatinca bluetooth kendiliginden aciliyor bu global ve euromda da aynisini yapiyor bu normalmi?

Bluetooth ayarlarından Bluetooth açan uygulamaları kontrol edin. Cihaz başladığında açılan bir uygulama Bluetooth uda başlatabilir. İstemediğiniz uygulama varsa onun izinlerinden Bluetooth u kaldırın

Oyla:

Mehmet KARAHANLİ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi9
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamm hocam ben bi bakim aklima hic gelmedi bu
birde söyle bi problem var galerideki resimleri telegramdan attigimda kirmizi ! ünlem isareti cikiyor sanki formati tanimiyor gibi hata veriyordu o yogunlukta bakamamistim tam olarak.
rom yukledigimde galeri dosyasini DCIM kompile atiyordum dahili hafizaya ama hata aldigim zaman cameradan cekip telegrama atmistim o zaman vermisti o hatayi
galiba rom yüklerken bi yerde yanlis yapiyorum

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207

Google play hizmetleri bluetooth'u sık sık açar, konum doğruluğu için.

Oyla:

Rapboi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Al
Cihazım
Mi8 se
Konular
2
cogu kimsenin dediği ile alakası yok emin ol miui eu nun 12.5 ve üzeri tüm güncellemesi sorunlu bende de sürekli BT acılıyor kendı kendine daha once diğer asop romlarda sorun yaşamama rağmen ama rom arayıp duruyorum wifi kendiliğinden kesiliyo mobil veri aktifken wifi daha güçlü olmasına rağmen otomatik olarak wifi ye bağlanmıyor. mobil veri kapalı wifi cok iyiyken de internete baglanabiliyoken internet baglantınız kesildi gibi bi uyarı veriyo. artık bizim cihazlar çok iyi donanımları olmalarına rağmen miyadı doldu. daha iyi cihazlar çıktı. kimse sistemsel hatalarla ilgilenmiyo yeni çıkan romun üstüne basıp yolluyolar. kişisel cihazı mi 9 olan bazı geliştiriciler var onların romlarını takip etmeni öneririm. benim buldugum bi kac tane var ama sureklı sorun yasadıgım ıcın ornek vermek ıstemıyorum.

Oyla:
Üst Alt