Soru Bluetooth kulaklıklar eşleşiyor ama ses gelmiyor

Rescue20120

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncer
Cihazım
Xiaomi note6pro
Meslek
Emekli
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 12.5.8 Kararlı A 11
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonuma değişik markalarda bluetooth kulaklık bağlıyorum, eşleşiyor ama hiç ses gelmiyor.Telefonun hopörlerinden ses geliyor sadece.Sorun ne olabilir?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Bluetooth kulaklıkla eşleşme sorunu her ne kadar rahatsız edici olsa da, bu sorun oldukça yaygındır. Sorunun çözümü için aşağıdaki adımlar takip edilebilir:

1. İlk önce kulaklığınızın şarjının yeterli olduğundan emin olun. Kulaklık pilinin bitmesi yüzünden sorun yaşanabilir. Şarjınızın minimum %50 olduğundan emin olun.

2. Kulaklığınızın eşleşme modunda olduğundan emin olun. Kulaklığın eşleşme moduna alınması için kullanım kılavuzunda verilen talimatları takip edin.

3. Telefondan Bluetooth ayarlarına girin ve kulaklıkla eşleşip eşleşmediğini kontrol edin. Kulaklıkla eşleşme oluşmuşsa, kulaklığın ses ayarlarını kontrol edin ve ses seviyesini yükseltin.

4. Kulaklığın mikrofonu ve hoparlörleri temiz olduğundan emin olun. Kulaklıkta birikmiş kir ve toz bu soruna neden olabilir. Kulaklığın yan tarafındaki delikleri temizleyerek bu sorunu çözebilirsiniz.

5. Eşleşme sorunu devam ederse, kulaklığı farklı bir telefonda deneyin. Bu şekilde sorunun kulaklıkta olup olmadığı anlaşılabilir.

Yukarıdaki adımları uygulayarak sorunun neden kaynaklandığını belirleyebilirsiniz. Eğer sorun hala devam ediyorsa teknik destek almanız gerekebilir.

Oyla:

Rescue20120

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncer
Cihazım
Xiaomi note6pro
Meslek
Emekli
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap için teşekkürler.Qcy t 13 kulaklığımı başka telefona normal bağlıyarak kullanıyorum ama kendi telefonumda çalışmıyor.

Oyla:
Üst Alt