Yardım Bluetooth Kulaklık

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
Merhabalar @miutürkiye ailesi daha önceden konu açmıştım ama şimdi açıyorum kulaklık ilgili bu sefer küçük tarz model örnek göstereyim belki bunu kullanan var ise yorum yapabilir sizden ricam link (( ))

Yukarda linki koydum arkadaşlar şimdi ise kullandığım model bu arkadaşlar (( öneren arkadaşa tariktastan çok teşekkürler

Blitzwolf® BW-FYE2 buna benzeri bakıyorum. Bass ağırlıklı olursa iyi olur çok boğuk bir ses olmasın hifi bu arada uygun fiyatlı olursa daha iyi olur buna benzeri kullanan var ise yorum yapsın teşekkürler arkadaşlar :)

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Fiyat farkı var ama isterseniz bakın. Çok güzel bir ürün sıkıntısız kullanıyorum.

TRY 289.18 32%OFF | Mpow ipx7 T5 TWS Kulaklık kablosuz kulaklık Bluetooth 5.0 Kulaklık Destek Aptx 36 h Çalma Süresi Için iPhone Android Xiaomi Huawei

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat farkı var ama isterseniz bakın. Çok güzel bir ürün sıkıntısız kullanıyorum.

TRY 289.18 32%OFF | Mpow ipx7 T5 TWS Kulaklık kablosuz kulaklık Bluetooth 5.0 Kulaklık Destek Aptx 36 h Çalma Süresi Için iPhone Android Xiaomi Huawei

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeş kulaklık pahalı yani çok sağol bilgiler için

Oyla:
Üst Alt