Soru Bluetooth kulaklık tavsiyesi

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
Merhaba arkadaşlar 200 250 tl araei Bluetooth kulaklik arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir ?
Kz s1d
Haylou gt1 plus

Gibi urunler var ama kararsizim. Jbl t110 kulaklik kullanıyordum. Bu kulaklik ayarinda olsa yeter. Basslar dolgun gelmesini istiyorum. Edm tarzi muzikler dinliyorum.

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Haylou T15 kullanıyorum. Memnunum. 1 aydır bende pili bitmiyor. Dock 2.200 maH

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
O fiyatlara dolgun bass veren kulaklık bulmak çok zor. Kablolu kulaklığınızın yarısı kadar anca bass performansı alırsınız. Blitzwolf FYE7 var bende yurtdışından (banggood) vergiler dahil 285₺'ye almıştım. Bence yurtdışındaki indirimleri takip edin. Konudaki kulaklıklar beklentilerinizin yarısını bile karşılayamayabilir.

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Merhaba arkadaşlar 200 250 tl araei Bluetooth kulaklik arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir ?
Kz s1d
Haylou gt1 plus

Gibi urunler var ama kararsizim. Jbl t110 kulaklik kullanıyordum. Bu kulaklik ayarinda olsa yeter. Basslar dolgun gelmesini istiyorum. Edm tarzi muzikler dinliyorum.
soundliberty 53 var gayet güzel bass veriyor tek sıkıntısı sesli ortamda telefon konuşması esnasında karşıya çok fazla ses veriyor

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aksine tam kulağın şekline göre dizayn edilmiş. mikrofonlarda o uçlara yerleştirilmiş konuşma için.
Bue t15 in 2 modeli var galiba bazilari uzun geliyor mikrafon kismi bazıları kısa

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Eğer hala almadı iseniz
Wiwu kulaklığı öneririm. Yakın zaman da aldım ve kullanıyorum, gerek şarj durumu ve gerekse kullanım kolaylığı hoşuma gitti.

Wiwu Solo Max Bluetooth Kulaklık yazarak google ile aratabilir ve özelliklerine bakabilirsiniz..

NOT: Bazı anlarda sakarlığım had safhata o yüzden de dün 1 metreden yere düştü bozulmadı.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Bass istiyorsan T15 ses yüksekliği istiyorsan yine T15, üstelik tasarımı diğerlerinden daha başarılı, kulakta duruşu falan çok güzel oturuyor.

Oyla:

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Bass istiyorsan T15 ses yüksekliği istiyorsan yine T15, üstelik tasarımı diğerlerinden daha başarılı, kulakta duruşu falan çok güzel oturuyor.
Katılıyorum... Geldiğinden beri kullanıyorum günde 1 saat ortalama. Henüz şarja takmadım doku :) Ayrıca ses yüksekliği güzel. Filmler ki o dehşet sahnelerde çok iyi sonuçlar veriyor. Tasarım olarak kulağa çok iti oturuyor. O çıkıntı kulak içine özel... Telefon görüşmelerinde çok işe yarıyor.

Oyla:
Üst Alt