Soru Bluetooth Kulaklık Sorunu

cancogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
5
Selamlar. Bugün redmi note 9 pro aldım ve s7 edge'den geçtim bu telefona. Herşey tamam ama sadece bir sorunum var. Bluetooth kulaklığımı bağladığım zaman çok aşırı düşük ses geliyor kulaklıktan. Gün boyu nette araştırdım fakat sonuca ulaşamadım. Yardımcı olabilirmisiniz bu konuda ?

turkozturkoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi max
Konular
0
aynı durumda müzdaribim buds+ kulaklıgım var a71 den geçiş yaptım ses cok düşük..

Oyla:

emiryowski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
redminot9pro
Konular
0
bluetooth kulaklıkla bir şeyler izlerken wifi hızı yavaşlama sorununu yaşıyo musunuz sizde?

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Ayarlar>Miui sürümüne tıklayın geliştirici seçeneklerini açın>Sonra ek ayarlar geliştirici seçeneklerini seçip açın> ordan Bluetooth olan kısımdan mutlak sesi devre dışı bırak butonu işaretliyse tiki kaldırın sonra kulaklığın eşleştirmesini kaldırıp baştan eşleştirin ben böyle çözmüştüm sorunumu hocam

Oyla:

emiryowski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
redminot9pro
Konular
0
eyv hocam fakat değişen bir şey olmadı. Bluetooth dan bir şey dinlemeye başladığım an hız 32mbps den 1 mbps ye düşüyor

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
eyv hocam fakat değişen bir şey olmadı. Bluetooth dan bir şey dinlemeye başladığım an hız 32mbps den 1 mbps ye düşüyor
O zaman sizin kulaklık 2.4 ghz frekansını kullanıyor modemde size aynı şekil 2.4 ghz frekans veriyorsa hızda birçok kişi sorun yaşıyor yapmanız gereken modemde 5Ghz modu varsa ona geçmek eğer modemde yoksa maalesef kulaklıkla bağlandığınız süre boyunca sorun devam edicektir ya da 5ghz modem almalısınız

Oyla:

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
Kulaklık üzerinden ses kontrolü varsa, onu son sese getirin, sonra telefondan sesi yükseltin. Bazı kulaklıklar da telefondan ayrı olarak kendi ses seviye ayarı oluyor.

Oyla:

burak058

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak bogazk
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
8
aynı durumda müzdaribim buds+ kulaklıgım var a71 den geçiş yaptım ses cok düşük..
Bende Galaxy buds kullanıyorum eski cihazım mi6 eu romda ses çok yüksekti ama bunda ses yüksekliği bence yetersiz

Oyla:
Üst Alt