Yardım Bluetooth kulaklık sorunu

Anestezi27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
GLOBAL 14.0.3
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar Irak'tan getirmiş olduğum iki adet Bluetooth kulaklığım var bunlardan bir tanesi bağlandığım zaman sbc diğeri aac gösteriyor, sbc gösteren kulaklık evde ki tüm cihazlarda sorunsuz çalışıyor fakat, aac gösteren kulaklık Redmi note 8 e bağlanınca sbc görünüp sorunsuz çalışıyor, Redmi note 11 pro ve Note 12 pro 5G ye bağlanınca aac görünüyor, Redmi note 11 de ses hiç alamıyorum, note 12 de sağ kulaklık ses veriyor sol kulaklık ses yok nasıl bir sorun olabilir acaba.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Merhabalar Irak'tan getirmiş olduğum iki adet Bluetooth kulaklığım var bunlardan bir tanesi bağlandığım zaman sbc diğeri aac gösteriyor, sbc gösteren kulaklık evde ki tüm cihazlarda sorunsuz çalışıyor fakat, aac gösteren kulaklık Redmi note 8 e bağlanınca sbc görünüp sorunsuz çalışıyor, Redmi note 11 pro ve Note 12 pro 5G ye bağlanınca aac görünüyor, Redmi note 11 de ses hiç alamıyorum, note 12 de sağ kulaklık ses veriyor sol kulaklık ses yok nasıl bir sorun olabilir acaba.
Sbc ve AAC yi Bluetooth a girerek kulaklığa basıp seçebilirsin. Kaç telefonun var Allah aşkına. Görünmeyenlerde eşleşme varsa sil. Her iki kulaklığı eline al ve dokunmatik kısımlarından basılı tut kulaklıklar sıfırlansın sonra yine aç öyle dene

Oyla:
Üst Alt