- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Redwood
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 56
Merhabalar herkese, arkadaşlar 200 ile 300 lira arası bluetooth kulaklık önerir misiniz
Evet hocam onu biliyorum ama yurtdışından geldiği için o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum aynı kulakık arkadaşımda var deneme fırsatım oldu ve gerçekten güzel bir kulaklıkKesinlikle Blitzwolf FYE7.Banggood'tan vergiler ve kargo dahil 285₺'ye almıştım. 17-18 günde geldi. Bu fiyat bandında daha iyisi yok. Bassları ve ses yüksekliği mükemmel. Şarjı uzun süre gidiyor. En kötü senaryoda 4 saat en yüksek seste müzik dinleyebilirsiniz. Telefonla konuşma performansı vasatın bir tık üstü ama kulaklığın telefonla konuşma gibi bir iddiası yok tamamen müzik dinlemek için yapılmış. (ben bu şekilde düşünüyorum) Zaten gürültü engelleyici falanda yok. Bir üst modeli olan FYE8 var onun konuşma performansı aşırı iyi bass ve ses yüksekliği FYE7'den bir tık daha az ama kutusunun tasarımı çok kötü cebe koyduğunuzda sizi rahatsız edebilir kulaklıkların tasarımı çok iyi airpods gibi uzun bir yapıda bu yüzden telefonla konuşmalarda çok çok iyi performans veriyor. Youtube'de Enes Özen diye bir kanal var FYE7 ve FYE8'in incelemesini yapmıştı mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum.
Evet hocam onu biliyorum ama yurtdışından geldiği için o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum aynı kulakık arkadaşımda var deneme fırsatım oldu ve gerçekten güzel bir kulaklık![]()
Kz S1D tavsiye ederim poweramp ile kullanıyorum bass ve tizleri gayet yeterli mid desen o da idare eder ama telefon görüşmelerinde başarılı değil pek ama Kz kendini kanıtlamış ses konusunda incelemeni öneririm 204 liraya aldımMerhabalar herkese, arkadaşlar 200 ile 300 lira arası bluetooth kulaklık önerir misiniz