Yardım Bluetooth kulaklık önerisi

Alihanmeric

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alihan
Cihazım
Mi 8
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu 10
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba mi 8 kullanıyorum tam kablosuz kulaklık arıyorum airpods gibi airdots gibi ama airdots un fiyatı biraz pahalı şu zamanlar qcy de felan da modeller var kullanan varsa önerebilceğiniz varmı yoksa airdots un ucuzlamasınu mı bekleyeyim bide basslara önem veriyorum müzik dinlemek için alacağım varsa öneriniz yardımcı olursanız sevinirim

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
QCY T1 kesinlikle öneririm. Kendim kullanıyorum ses kalitesi konusunda oldukça başarılı. Eğer bass seven biriyseniz fazlasıyla da tatmin eder. BT 5.0 kullanıyor çekim gücü gayet başarılı ve bir çok şeyi destekliyor. Sadece görüşme esnasında karşı tarafa ses gitme konusunda başarısız. Bu ürün hakkında soracağın soru olursa cevaplarım.

Oyla:

Alihanmeric

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alihan
Cihazım
Mi 8
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
QCY T1 kesinlikle öneririm. Kendim kullanıyorum ses kalitesi konusunda oldukça başarılı. Eğer bass seven biriyseniz fazlasıyla da tatmin eder. BT 5.0 kullanıyor çekim gücü gayet başarılı ve bir çok şeyi destekliyor. Sadece görüşme esnasında karşı tarafa ses gitme konusunda başarısız. Bu ürün hakkında soracağın soru olursa cevaplarım.
Merhaba iyi aksamlar Samsung gear iconx modelini almaya karar verdim 400 tl civarı ancak sizce t1 mi yoksa geariconx mi yani fiyat da önemli almışken iyisi olsun ama fiyat farkı çok bass ağırlıklı müzikler dinliyorum t1 iyi mi ses ve bass konusunda yardımcı olursan teşekkür ederim

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Merhaba iyi aksamlar Samsung gear iconx modelini almaya karar verdim 400 tl civarı ancak sizce t1 mi yoksa geariconx mi yani fiyat da önemli almışken iyisi olsun ama fiyat farkı çok bass ağırlıklı müzikler dinliyorum t1 iyi mi ses ve bass konusunda yardımcı olursan teşekkür ederim

Bass konusunda çok tatmin edici. Gayet tok ve güçlü bass veriyor. Ses konusunda da bu fiyata bluetooth kulaklıktan beklenmeyen sesi veriyor. Alırken çok endişeliydim ama şuan çok memnunum. Sadece telefon görüşmeleri için çok yetersiz. Batarya konusunda henüz hiç üzmedi beni. Kopma sorunu ve senkron sorunu videolarda ve müziklerde hiç yaşamadım. Sadece oyunlarda saliselik bir gecikme var sebebini bilmiyorum.

Oyla:

Alihanmeric

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alihan
Cihazım
Mi 8
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bass konusunda çok tatmin edici. Gayet tok ve güçlü bass veriyor. Ses konusunda da bu fiyata bluetooth kulaklıktan beklenmeyen sesi veriyor. Alırken çok endişeliydim ama şuan çok memnunum. Sadece telefon görüşmeleri için çok yetersiz. Batarya konusunda henüz hiç üzmedi beni. Kopma sorunu ve senkron sorunu videolarda ve müziklerde hiç yaşamadım. Sadece oyunlarda saliselik bir gecikme var sebebini bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim mikrofon benim icin önemli değil ses kalitesi yeterlidir karar vereyim fiyat konusunda gerçekten çok iyi diğerlerine göre.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Çok teşekkür ederim mikrofon benim icin önemli değil ses kalitesi yeterlidir karar vereyim fiyat konusunda gerçekten çok iyi diğerlerine göre.

Tabi beklenti önemli bu konuda. Beni çok memnun bırakan ses kalitesi sana göre orta seviyededir, tartışılır. Bundan önce ki kulaklığım urbanears sumpan modeli idi. O gayet kaliteli bir kulaklık olmasına rağmen ondan buna geçince ses kalitesinde neredeyse fark göremedim, sadece basslar çok daha kuvvetli geliyor bunda.

Oyla:
Üst Alt