Bluetooth kulaklık önerirmisiniz

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Forumun alışveriş bölümündeki bu kulaklığı kullanan varmı arkadaşlar? Bu tarz kulaklık alacağım, benim için en büyük etken şarj süresi, ayrıca önerilerinizide alabilirim.
Bide bi soru; bluetooth kulaklık bağlıyken fm radyo açtığımızda sorunsuz dinliyoruz değilmi(xiaomi telefonlarda)

http://market.miuiturkiye.net/blitzpower-magnet-metal-sports-bluetooth-kulaklik

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Bilmiyorum ama stokta yok şu anda. Bana aldırdın kulaklığı iki dakika da başka siteden. İçim ısındı nedense :)
Bayrama girmeden ya da bayramdan sonra yazarım yorumlarımı ;)

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stokta yok demek...Türkiyeden bir sitedenmi aldın?
Bak konu açmak bir işe yaradı, biri aldı analatacak
Sağ kulaklık altındaki kontrol tuşları ve pil bölümü ağır olabilir, muhtemelen asılı kalacak, kulaklığı çekebilir gibi geliyor, neyse, hayırlı olsun, yorumları bekliyorum.

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Hocam bayram tatiline denk geldi kargoda kapalı kepenkler ardında bekliyor sanırım :) Elime geçince yapacağım İnşaallah.

aLLMeTaLLiCa

Aaaaaaaaa1
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...........1
Cihazım
...........1
Meslek
Veri Giriş ( sekreter )
Konular
44
qcy qy12 siddetle tavsiye ederim 93+3 db cikisli 20-20000 mhz ve cok kaliteli . yurt disi almani tavsiye ederim ucuz 17 $ civarinda turkiyede 240 lira

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
qcy qy12 siddetle tavsiye ederim 93+3 db cikisli 20-20000 mhz ve cok kaliteli . yurt disi almani tavsiye ederim ucuz 17 $ civarinda turkiyede 240 lira
Tavsiye için teşekkürler, güzele benziyor, şarj süresi ile ilgili fikir varmı acaba? Kullanıyormusunuz?

aLLMeTaLLiCa

Aaaaaaaaa1
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...........1
Cihazım
...........1
Meslek
Veri Giriş ( sekreter )
Konular
44
Tavsiye için teşekkürler, güzele benziyor, şarj süresi ile ilgili fikir varmı acaba? Kullanıyormusunuz?

evet hocam kendim kullanıyorum by dre yanında b*k yemiş :))) 2.5 gün şarj hocam . 90 mah bataryalı

Son düzenleme:

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
hocam dün akşam geldi. Şu anda sürekli kullanımda şarj süresi falan deneme fırsatım olmadım. Ama şu kadarını söyleyeyim;
Çok güzel bi kutuda geliyor,
4 adet kulaklık içi mevcut farklı boyutlarda,
Gözlük kılıfı gibi kılıfı mevcut,
Ama beni en çok şaşırtan verdiği ses kalitesi oldu. Bu kadar tahmin etmemiştim. Muhteşem ses çıkarıyor. Normal kulaklık ile kıyas ettim. Bi ondan bi ondan dinledim aynı şarkıyı. Eksiği yok fazlası var. Bence fiyatına aldanmayıp alacaksın böyle bi tane her türlü kullanacaksın. Düğüne git tak kulaklığı aç müziği. Düğün sesini duymazsın o kadar iyi. Ve sesler çok kaliteli çıkıyor. Bence almanı öneririm. Hele bide malum xiaominin sar değerlerini göz önüne aldığımızda ilaç gibi gelecek. 6 saat sürekli kullanım 45 saat bluetooth bağlı kullanım 400 saat de normal bekleme süresi var. Tabi bu son dediklerimi 1 haftalık kullanımda daha söyleyeceğim. Bence pişman etmeyecek bi cihaz :)
EDİT: Hocam sanırım hiç bi zaman aynı kulaklıktan bahsetmemişiz ya çok pardon. Nasıl oldu bu böyle valla bilmiyorum haha--
Benim aldığım buydu;
http://market.miuiturkiye.net/meizu...description=true&category_id=0&sub_category=1

Son düzenleme:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Yok hocam aynı kulaklıktan söz ediyoruz, benim size özelden gönderdiğim linkteki kulaklık yukarıda arkadaşımızın, tavsiye ettiği kulaklık. Yanlış anlaşılma yok o kulaklık batarya olarak daha iyi o yüzden ona niyetlendim.
Bu arada bir soru, kulaklık bağlıyken fm radyo dinlemeyi denedinizmi? Sorun okmuyordur sanırım?

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Sizede sorayım hocam, kulaklık bağlıyken fm radyo dinlemeyi denedinizmi, sorun yoktur herhalde? Mono bluetooth kulaklıklar sorun çıkartıyordu fm radyoda, o yüzden soruyorum.

Üst Alt