Çözüldü Bluetooth Kulaklık Eşleşme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acilyardım

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Kulaklık
Telefon Modeli
Mi True Wireless Earbuds Basic
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalari Mi True Wireless Earbuds Basic ürünü internet üzerinden aldım. Ürün elime ulaştıktan sonra ilk denediğimde sadece sol taraftan ses geliyordu sonra eşleştirmem gerektiğini fark ettim eşleştirme için denilenleri yaptığım halde ya sadece soldan ya da sadece sağdan ses geliyor. İlk defa bluetooth kulaklık kullanadığım için bu işin acemisiyim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
9
Merhabalari Mi True Wireless Earbuds Basic ürünü internet üzerinden aldım. Ürün elime ulaştıktan sonra ilk denediğimde sadece sol taraftan ses geliyordu sonra eşleştirmem gerektiğini fark ettim eşleştirme için denilenleri yaptığım halde ya sadece soldan ya da sadece sağdan ses geliyor. İlk defa bluetooth kulaklık kullanadığım için bu işin acemisiyim. Yardımlarınızı bekliyorum.
sağ kulaklığı kapalı iken full basılı tut blutooth arama işlemi başlasın sonrasında sol kulaklığı aynı şekilde basılı tut ikisi birbiri ile eşleşssin sonra telefondan kulaklığa bağlan

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
1- airdrops'ları kutusuna koyun ve şarjı olduğundan emin olun
2- kutusundan çıkarın
3- kırmızı ışığı görene dek ikisine de 5 saniye boyunca basılı tutun, bu reset atmanızı sağlayacak
4- daha önce bağlandığınız bir cihaz varsa bluetooth ayarlarından airdrops'ları silin ve ve sonrasında yaklaşık 20 sn boyunca ikisine de basılı tutun. bu işlemi airdrops'larda ışık yanıp sönmeye başlayana dek yapın ve sonrasında basmayı bırakın
5- akabinde tekrar ikisine de 5 saniye boyunca basılı tutun ve kutusuna koyun. kutusundan çıkardığınızda otomatik olarak açılacaktır

Oyla:

acilyardım

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2- kutusundan çıkarın
3- kırmızı ışığı görene dek ikisine de 5 saniye boyunca basılı tutun, bu reset atmanızı sağlayacak
4- daha önce bağlandığınız bir cihaz varsa bluetooth ayarlarından airdrops'ları silin ve ve sonrasında yaklaşık 20 sn boyunca ikisine de basılı tutun. bu işlemi airdrops'larda ışık yanıp sönmeye başlayana dek yapın ve sonrasında basmayı bırakın
5- akabinde tekrar ikisine de 5 saniye boyunca basılı tutun ve kutusuna koyun. kutusundan çıkardığınızda otomatik olarak açılacaktır

Çok teşekkürler işe yaradı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2- kutusundan çıkarın

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağ kulaklığı kapalı iken full basılı tut blutooth arama işlemi başlasın sonrasında sol kulaklığı aynı şekilde basılı tut ikisi birbiri ile eşleşssin sonra telefondan kulaklığa bağlan

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt