- Adım
- Doğukan
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 13
Cihazım global redmi note 10 pro. MIUI 14.0.2.0 sürümü yüklü. Redmi airdots kulaklığım var ve telefonumla birlikte yıllardır kullanıyordum. Bugün başıma ilginç bir durum geldi. Kulaklığı bağladım ve spotfiy uygulamasından bir müzik açtım ancak ses gelmedi. Kulaklığı kapat-aç ve resetleme işlemi yapıp tekrar denedim ancak yine olmadı. Sonrasında youtube'da denemek için bir video açtım ve cihazın videolarda donduğunu farkettim. Spotify'da da kasmalar oluyor sesi açıp kapatırken arayüz çöküyor. En son format attım wipe data yaparak ve tekrar denedim gene aynı problem. Kulaklık PC ve başka cihazda çalışıyor. Telefonda ne olmuş olabilir böyle bir durum olacak? Bağlanıyor ve pil durumunu görebiliyorum telefonda ama ses yok ve sesin gelmesi gereken uygulamalarda hem ses yok hemde kasmalar oluyor. Cidden internet aleminde buna hiç çözüm bulamadım. Acil yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
"NOT: 5 GHZ wifi ile kullanıyorum. İnternetle ilgili olduğunu düşünmüyorum. İnternetim yavaşlamıyor uygulamalar donuyor."
"NOT: 5 GHZ wifi ile kullanıyorum. İnternetle ilgili olduğunu düşünmüyorum. İnternetim yavaşlamıyor uygulamalar donuyor."