A altuns Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım Mevlut Cihazım Resmi 5 plus Yaş 31 Konum İstanbul Katılım 2 Ağustos 2018 Konular 45 Mesajlar 604 Tepkime puanı 106 Puanları 58 7 Mart 2020 #1 Bu kulakligi aldim telefon cepte yururken ara ara sürekli kopmalae oluyor yan odaya gecinde ayni sorunu yasiyorum Ekli dosyalar IMG_20200307_191628.jpg 1,3 MB · Görüntüleme: 17
Bu kulakligi aldim telefon cepte yururken ara ara sürekli kopmalae oluyor yan odaya gecinde ayni sorunu yasiyorum
B brk_41 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Salih Cihazım Redmi Note 7 Yaş 43 Konum Kocaeli Katılım 4 Mart 2020 Konular 10 Mesajlar 307 Tepkime puanı 90 Puanları 43 8 Mart 2020 #2 Herkes yaşıyor, telefonun Bluetooth sinyali alıp vermesi zayıf, donanımsal mı yazılımsal mı bilemiyorum. Oyla: Oyla 0 Downvote
Herkes yaşıyor, telefonun Bluetooth sinyali alıp vermesi zayıf, donanımsal mı yazılımsal mı bilemiyorum.
A altuns Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım Mevlut Cihazım Resmi 5 plus Yaş 31 Konum İstanbul Katılım 2 Ağustos 2018 Konular 45 Mesajlar 604 Tepkime puanı 106 Puanları 58 9 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 brk_41' Alıntı: Herkes yaşıyor, telefonun Bluetooth sinyali alıp vermesi zayıf, donanımsal mı yazılımsal mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... buyuk ihtimal yazilimsal biseydir baska rom atmakda istemiyorum rom atsam duzelir aslinda Oyla: Oyla 0 Downvote
brk_41' Alıntı: Herkes yaşıyor, telefonun Bluetooth sinyali alıp vermesi zayıf, donanımsal mı yazılımsal mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... buyuk ihtimal yazilimsal biseydir baska rom atmakda istemiyorum rom atsam duzelir aslinda