- Adım
- Wounded
- Cihazım
- POCOPHONE F1
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 10.1
- Telefon Modeli
- Pocophone F1
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba Arkadaşlar,
Android 9 yükseltmesini yaptıktan sonra telefonumdan bluetooth cihazlarına bağlanırken yaşadığım bir sorunu ve yabancı forumlardan bulduğum çözümü sizinle paylaşmak istedim.
Yükseltmeden sonra bluetooth cihazlarına bağlanmaya çalıştığım zaman, telefonumda pin veya şifre sormadan yanlış pin veya şifre girdiğiniz için cihaza bağlanamamıştır diye uyarı verip bağlanmayı kesiyordu.
Yabancı forumların birinde bulduğum çözüm benim sorunumu çözdü umarım sizin sorununuzu da çözer;
- Ayarlar - bluetooth menüsünden bleutooth'u kapatıyoruz,
- Bütün altta çalışan uygulamaları kapatıyoruz,
- Telefonu uçak moduna alıyoruz,
- Telefon uçak modundayken ayarlar - bluetooth menüsünden bluetooth'u açıyoruz
- Uçak modunu kapatıyoruz ve bluetooth'u eşlemek istediğimiz cihazla eşlemeyi yapıyoruz.
Dediğim gibi benim işime yaradı umaraım sizin de işinize yarar...
Android 9 yükseltmesini yaptıktan sonra telefonumdan bluetooth cihazlarına bağlanırken yaşadığım bir sorunu ve yabancı forumlardan bulduğum çözümü sizinle paylaşmak istedim.
Yükseltmeden sonra bluetooth cihazlarına bağlanmaya çalıştığım zaman, telefonumda pin veya şifre sormadan yanlış pin veya şifre girdiğiniz için cihaza bağlanamamıştır diye uyarı verip bağlanmayı kesiyordu.
Yabancı forumların birinde bulduğum çözüm benim sorunumu çözdü umarım sizin sorununuzu da çözer;
- Ayarlar - bluetooth menüsünden bleutooth'u kapatıyoruz,
- Bütün altta çalışan uygulamaları kapatıyoruz,
- Telefonu uçak moduna alıyoruz,
- Telefon uçak modundayken ayarlar - bluetooth menüsünden bluetooth'u açıyoruz
- Uçak modunu kapatıyoruz ve bluetooth'u eşlemek istediğimiz cihazla eşlemeyi yapıyoruz.
Dediğim gibi benim işime yaradı umaraım sizin de işinize yarar...