Yardım Bluetooth Bağlantı Problemi

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu 12.5.6 stabil
Telefon Modeli
redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Cihazım redmi note 10 pro ve eu stabil rom kurulu. Sorunum şu: Telefonumu akıllı saatime(honor magic 2) bağladım. Aracıma bindiğimde otomatik olarak bluetooth bağlantısı gerçekleşiyor. Arama olduğunda yada arama yaptığımda aracın bluetooth bağlantısı değilde saatin bağlantısı aktif oluyor. Kısacası varsayılan saatmiş gibi bir durum sözkonusu. Bluetooth ayarlarından aktif bağlantıyı kapatmaya çalışsamda yine saate bağlanıyor. Defalarca saatin ve aracın bağlantılarını yenilememe rağmen düzelmedi. Global romda iken arama esnasında bluetooth işaretine tıkladığımda saat mi yoksa araç mı diye listeleniyordu. Google arama uygulamasının da tek iyi yanı buydu. Şu an böyle bir seçenek çıkmıyor. Arama esnasında bluetoothu çoğu zaman seçemiyorum ahizeye yönlendiriyor, zar zor seçtiğimde ise saate bağlanıyor. Konuyla ilgili bilgisi olana yardımcı olursa çok sevinirim. Bluetooth için varsayılan bağlantı seçme gibi yada sıralama yapmak gibi bir seçenek var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aynı saatten kullanıyorum hocam. Araç kullanırken gelen çağrıyı nereden cevaplarsam oradan konuşuyorum. Yani saat üzerinden cevaplarsam ses saatten, araç üzerinden cevaplarsam ses araçtan geliyor. Varsayılan gibi bir seçeneğe hiç denk gelmedim.

Oyla:

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı saatten kullanıyorum hocam. Araç kullanırken gelen çağrıyı nereden cevaplarsam oradan konuşuyorum. Yani saat üzerinden cevaplarsam ses saatten, araç üzerinden cevaplarsam ses araçtan geliyor. Varsayılan gibi bir seçeneğe hiç denk gelmedim.
Ben de durum farklı hocam. Gelen aramayı araçtan cevaolayabiliyorum ama sesi bazen araca bazen saate yönlendiriyor. Arama yaptığımda ise kesinlikle araçtan konuşamıyorum. İlk ahizeye yönlendiriyor. Bluetooth bağlantısına geçiş yapmaya çalıştığımda hep saate yönlendiriyor. Dediğim gibi Global rom da seçenek olarak çıkıyordu bunda olmaması çok kötü.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
Arkadaşlar konu günceldir. Halen sorun devam etmektedir. Bugün araçta ard arda 5 görüşme yaptım. İlki gelen aramaydı araçtan cevaplayıp konuştum. Diğerleri giden aramaydı. İlkinde telefonda sonrası araçta üçüncü telefonda 4. yine araçta olmak üzere konuşma gerçekleştirdim. Yani bir araca bir telefona bağlanıyor. Ekli dosyadan ise telefondayken Bluetooth a geçiş yapamıyorum. Bluetooth ayarları gibi bir şey yapmak mümkün değil mi? Yani varsayılan olarak seçmek. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

gacvokem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ÖMER
Cihazım
ONEPLUS 5T
Konular
0
Arkadaşlar konu günceldir. Halen sorun devam etmektedir. Bugün araçta ard arda 5 görüşme yaptım. İlki gelen aramaydı araçtan cevaplayıp konuştum. Diğerleri giden aramaydı. İlkinde telefonda sonrası araçta üçüncü telefonda 4. yine araçta olmak üzere konuşma gerçekleştirdim. Yani bir araca bir telefona bağlanıyor. Ekli dosyadan ise telefondayken Bluetooth a geçiş yapamıyorum. Bluetooth ayarları gibi bir şey yapmak mümkün değil mi? Yani varsayılan olarak seçmek. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

baglantıları tüm çıhazlardan unuttur saat dahil..... veriler ve ön belleği temizle telefonundaki saat uygulamasından ve buethoot uygulamasıda dahil temizle öb belleği vs . önce saati sıfırla sonra yeniden bağla daha sonra aracı- kulaklıgı yada başka bir cihazı bu şekilde bir deneyin umarım düzelir...

Oyla:

tcivelek61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TURGUT
Cihazım
mi5s plus
Konular
31
baglantıları tüm çıhazlardan unuttur saat dahil..... veriler ve ön belleği temizle telefonundaki saat uygulamasından ve buethoot uygulamasıda dahil temizle öb belleği vs . önce saati sıfırla sonra yeniden bağla daha sonra aracı- kulaklıgı yada başka bir cihazı bu şekilde bir deneyin umarım düzelir...
Deneyeyim Daha önce gerçi bağlantıları silip yeniden yükkemiştim ama ön bellek temizlemesi yapmamıştım. Haber vereceğim.

Oyla:
Üst Alt