- Adım
- TURGUT
- Cihazım
- mi5s plus
- Konular
- 31
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- xiaomi.eu 12.5.6 stabil
- Telefon Modeli
- redmi note 10 pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba Cihazım redmi note 10 pro ve eu stabil rom kurulu. Sorunum şu: Telefonumu akıllı saatime(honor magic 2) bağladım. Aracıma bindiğimde otomatik olarak bluetooth bağlantısı gerçekleşiyor. Arama olduğunda yada arama yaptığımda aracın bluetooth bağlantısı değilde saatin bağlantısı aktif oluyor. Kısacası varsayılan saatmiş gibi bir durum sözkonusu. Bluetooth ayarlarından aktif bağlantıyı kapatmaya çalışsamda yine saate bağlanıyor. Defalarca saatin ve aracın bağlantılarını yenilememe rağmen düzelmedi. Global romda iken arama esnasında bluetooth işaretine tıkladığımda saat mi yoksa araç mı diye listeleniyordu. Google arama uygulamasının da tek iyi yanı buydu. Şu an böyle bir seçenek çıkmıyor. Arama esnasında bluetoothu çoğu zaman seçemiyorum ahizeye yönlendiriyor, zar zor seçtiğimde ise saate bağlanıyor. Konuyla ilgili bilgisi olana yardımcı olursa çok sevinirim. Bluetooth için varsayılan bağlantı seçme gibi yada sıralama yapmak gibi bir seçenek var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.