Yardım Blackshark 4 Yardım

xanthe1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xanthe
Cihazım
Blackshark4
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
Xiaomi Blackshark 4
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba, Xiaomi Blackshark 4 cihazım var. Dün akşam instagramda gezinirken kendi kendine siyah ekran oldu ( telefon kapandı veya ekran gitti emin değilim ) ve o saat bu saattir telefon ekranı hiçbir şekilde çalışmıyor. Cihazın power tuşuna basılı tuttuğumda cihaz titriyor ayrıca telefonu bilgisayara usb ile bağladığımda ise bilgisayar telefonu görüyor ama hiçbir şekilde telefondan ekran alamıyorum. Sebebi ne ile alakalı olabilir,herhangi bir fikriniz var mı ?

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Herkese merhaba, Xiaomi Blackshark 4 cihazım var. Dün akşam instagramda gezinirken kendi kendine siyah ekran oldu ( telefon kapandı veya ekran gitti emin değilim ) ve o saat bu saattir telefon ekranı hiçbir şekilde çalışmıyor. Cihazın power tuşuna basılı tuttuğumda cihaz titriyor ayrıca telefonu bilgisayara usb ile bağladığımda ise bilgisayar telefonu görüyor ama hiçbir şekilde telefondan ekran alamıyorum. Sebebi ne ile alakalı olabilir,herhangi bir fikriniz var mı ?
Öncelikle geçmiş olsun
1) PC Telefonu ne olarak görüyor.
2)Arama vs geldiğinde ses geliyormu

Oyla:

xanthe1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xanthe
Cihazım
Blackshark4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun
1) PC Telefonu ne olarak görüyor.
2)Arama vs geldiğinde ses geliyormu
Teşekkür ederim sağolasın

1) Pc telefonu kendi adıyla Blackshark olarak aygıt yöneticisi kısmında görüyor ki zaten telefonu usb ile bilgisayara bağladığımda bağlantı sesini veriyor bilgisayardan.

2) Onu deneyemiyorum telefonda pin kodu olduğu için sinyal almıyor telefon.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Teşekkür ederim sağolasın

1) Pc telefonu kendi adıyla Blackshark olarak aygıt yöneticisi kısmında görüyor ki zaten telefonu usb ile bilgisayara bağladığımda bağlantı sesini veriyor bilgisayardan.

2) Onu deneyemiyorum telefonda pin kodu olduğu için sinyal almıyor telefon.
Hocam ekranın darbe alıp almadığını hatırlıyormisunuz acaba?

Oyla:

xanthe1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xanthe
Cihazım
Blackshark4
Konular
1
Hocam ekranın darbe alıp almadığını hatırlıyormisunuz acaba?
Ekran hiçbir şekilde darbe almadı yakın süreç içerisinde,ekran yüzeyini sadece ıslak mendil ile temizlemişliğim var o kadar. İnsanın başına binbir yılda bir gelebilecek bir olay,ne yapacağım anlamadım. :(

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Eğer darbe almadıysa ve donanımsalsa Garantiye veya servise gönderin hocam

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Cihazın garanti süresi doldu ne yazık ki
Teknik servise gonderebilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Emmc mi ufs mi olduğunu bilmiyorum.Ama klasik emmc arizasina benziyor.Umarim öyle degildir

H.kadioglu

Oyla:

xanthe1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xanthe
Cihazım
Blackshark4
Konular
1
Teknik servise gonderebilirmisiniz

Emmc mi ufs mi olduğunu bilmiyorum.Ama klasik emmc arizasina benziyor.Umarim öyle degildir

H.kadioglu
Teknik servise teslim edeceğim artık elden birşey gelmiyor fakat scamlenmek istemiyorum malum teknik servisler olur olmadık tüm sebepleri sayıp fahiş fiyat çekebiliyorlar bu yüzden teslim etmeden telefonun sorunu ile alakalı bilgi edinmeye çalışıyorum ilk olarak. Dediğin gibi emmc veyahut flex kablosuyla alakalı olma ihtimali yüksek.

Teknik servise teslim edeceğim artık elden birşey gelmiyor fakat scamlenmek istemiyorum malum teknik servisler olur olmadık tüm sebepleri sayıp fahiş fiyat çekebiliyorlar bu yüzden teslim etmeden telefonun sorunu ile alakalı bilgi edinmeye çalışıyorum ilk olarak. Dediğin gibi emmc veyahut flex kablosuyla alakalı olma ihtimali yüksek.
İnternetten araştırdığım kadarıyla EMMC vakalarında cihaz başlangıç logosunda loopda kalıyormuş eğer ki tespiti bu şekildeyse benim ekranda hiç görüntü yok sadece siyah bu yüzden anakarttan ekrana giden flex kablosunun bozulmuş olma ihtimali biraz daha yüksek geldi.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt