Sohbet Blackberry Modellerini Özledim

MuratY

Marka değil, teknoloji fanboyu
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Samsung Note10+
Konular
21
Nereden esti bilmiyorum ama gerçekten çok özledim :)
Eski bir blackberry kullanıcısıyım, bir çok modelini kullandım. 9700, 9780, 9900, 9800 torch, 9300, 8520... Hepsi birbirine benzerdi ama hepsi ayrı bir efsaneydi. Hala daha zedge uygulamasından blackberry zil sesleri, mesaj tonları indirip kullanıyorum. Sadece porsche design modelini alamadım, çok pahalıydı o içime dert oldu.

Blackberry messenger sayesinde whatsapp filan yokken onunla mesajlaşırdık. Blackberry teknolojiye değilde whatsappa yenildi bence...

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
BlackBerry messenger efsanedir :)

emrezafrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
16
Eski telefon özlemi bende de var özellikle nokia'nın e serisi ve xpressmusic serisi.Hatta yakın zamanda sıfır nokia e63 almıştım :D günümüzde artık her telefonda her özellik olduğu için çok bi heyecan yaratmıyorlar.Eskiden bir telefonda işletim sistemi olmaz java destekli olurdu diğerinde işletim sistemi olur wi-fi olmazdı,şekilleri birbirinden farklıydı kimisi tuşlu kimisi q klavyeli,kızaklı,dokunmatik...eskiden yeni bir telefon almak baya heyecanlı bir olaydı benim içn :)

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Benim bazen aklımdan geçmiyor değil bir blackberry alıp yedek telefon olarak kullanma fikri. :) Çok severdim cidden.

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
9700 modelini iş yerinde kullanmıştım. Mecburiyeten kullanıyordum. Bir sorun olduğunda ya da bir şey yapmaya kalktığında ne baş ağrıtıyordu namıssız.

Üst Alt