Çözüldü BL Unlock ve Xiaomi Hesabı İlişkisi

utkuee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
iPhone 12 Mini
Meslek
Dijital Fotoğrafçı
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.10.0
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 10T Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar size bir sorum var,(Sorunun cevabını Googleladım, Forumdada arattım, ya ben denk gelmedim, yada kimse cevaplamamış.) neyse soruma geleyim, Bootloader kilidini açtıktan sonra, telefonumuza bağlı Gmail hesabını, Gmail Hesabınıda geçtim Xiaomi Hesabını silersem ne olur acaba, Bootloader ile ilgili bir sıkıntı çıkar mı? Sistemi formatladığımda o hesapları sorar mı? veya Stock Roma döndüğümde o hesapları sorar mı acaba? (Sık Sık Mail ve Numara değiştiren bir insanım bundan dolayı eğer sıkıntı çıkaracak ise bu EU Rom işlerine hiç girmeden Global Rom ile devam edeceğim.) Bootloader Kilidini kaldırmak için Xiaomi Hesabı istiyor ise mantıken Bootloader kilidini açmamızı sağlayan Xiaomi Hesabını silersek sorun oluşma ihtimali olabilir diye düşündüm, beni aydınlatırsanız çok memnun olurum, iyi geceler dilerim.

Çözüm
Telefonunuzun mi hesabını kapatmadan, cihazla irtibatını kesmeden o hesabı silemezsiniz.
Bl açıldıktan sonra mi hesabı ile bir ilgisi kalmaz. Artık açılmıştır ve siz kapatmadikça kendiliğinden kapanmaz, baska bir hesaba gecip devam edebilirsiniz.
Yanlız bl açma başvurusundan sonra açılana kadar hesap değiştirme silme numara değiştirme vs gibi bir şey yapmayınız bl açma süresi inanılmaz uzayabilir.

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Telefonunuzun mi hesabını kapatmadan, cihazla irtibatını kesmeden o hesabı silemezsiniz.
Bl açıldıktan sonra mi hesabı ile bir ilgisi kalmaz. Artık açılmıştır ve siz kapatmadikça kendiliğinden kapanmaz, baska bir hesaba gecip devam edebilirsiniz.
Yanlız bl açma başvurusundan sonra açılana kadar hesap değiştirme silme numara değiştirme vs gibi bir şey yapmayınız bl açma süresi inanılmaz uzayabilir.

Oyla: Çözüm

utkuee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
iPhone 12 Mini
Meslek
Dijital Fotoğrafçı
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.

Oyla:
Üst Alt