Soru bl kilitli telefoda miflash

Fanxiao

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Mi6
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.0.1
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
telefon sürekli yeniden başlıyor. mi flash programını indirdim telefonu fastboot moda aldım telefon görürünüyor bl kilitli, telefona rom atabilirmiyim? atılmıyorsa yinede flashlasam birşey olurmu. eğer atılıyorsa verileri silmeden halletmek istiyorum. save user data seçenegini kullanarak deneyen oldumu?

Mevhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
360CEPPORT
Cihazım
Redmi Note6Pro
Konular
0
Verileri silmeden yollar olsa da verileri temizleyerek sıfır kurulum daha iyi tabi =]

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
telefon sürekli yeniden başlıyor. mi flash programını indirdim telefonu fastboot moda aldım telefon görürünüyor bl kilitli, telefona rom atabilirmiyim? atılmıyorsa yinede flashlasam birşey olurmu. eğer atılıyorsa verileri silmeden halletmek istiyorum. save user data seçenegini kullanarak deneyen oldumu?
Bl kapalı bir cihaza fastboot tan rom yükleme yapma şansınız yok

MI 5s Eu Beta 9.2.21

Oyla:

Fanxiao

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bl kapalı bir cihaza fastboot tan rom yükleme yapma şansınız yok

MI 5s Eu Beta 9.2.21

mi flashta cihazı görüyor fastboot rom indirsem yapılabilirmi hatamı verir brick mi olur ne olur flash seçeneği aktif olamzmı pek fazla bilgim olmadığından soruyorum bl kilidini bir şekilde açtığımı varsayalım save user data seçeneğini seçsem fotoğraf uygulama vb. şeyeler silinirmi

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
mi flashta cihazı görüyor fastboot rom indirsem yapılabilirmi hatamı verir brick mi olur ne olur flash seçeneği aktif olamzmı pek fazla bilgim olmadığından soruyorum bl kilidini bir şekilde açtığımı varsayalım save user data seçeneğini seçsem fotoğraf uygulama vb. şeyeler silinirmi

Cihazı görür ama hata alırsınız. Öncelikle bootloader kilidi ni açın işlemlere bu şekilde başlayın. Temiz kurulum her zaman iyidir clean all seçeneği ile yapmanızı öneririm. Fotoğrafları ve diğer verilerinizi bilgisayara atın daha sonra tekrar cihaza yedekten atarsınız

MI 5s Eu Beta 9.2.21

Oyla:

Fanxiao

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı görür ama hata alırsınız. Öncelikle bootloader kilidi ni açın işlemlere bu şekilde başlayın. Temiz kurulum her zaman iyidir clean all seçeneği ile yapmanızı öneririm. Fotoğrafları ve diğer verilerinizi bilgisayara atın daha sonra tekrar cihaza yedekten atarsınız

MI 5s Eu Beta 9.2.21
Hocam cihaz bul uygulaması beklenmedik bir şekilde sonlandırıldı diyor sürekli yeniden başlıyor. Save user data seçeneğini seçerek yükleme yapsam veriler giderimi. Sürekli yeniden başlattığı için fotoğraf vs. alamıyorum yedegimde yok. Verileri kurtarmak istiyorum. Teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt