Yardım Bl Kilit açma hatası

barış ünal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos 2
Telefon Modeli
Note 13 pro plus 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihaz global Note 13 pro plus. Server kayıtlı galiba rusya romu yüklü rom bilgisinde RU içeriyor. İki kere güncelledim en son hyperos 2 ye güncelleme yaptı. Bl kilit açarken bu hatayı veriyor çözümü veya nedeni nedir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

SuvariBurak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Cihaz seri numarasını mi product authenticationdan kontrol edebilir misiniz cihaz çin cihazı olabilir, o zaman da bootloader kilidini açamazsınız haliyle.

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Cihaz global Note 13 pro plus. Server kayıtlı galiba rusya romu yüklü rom bilgisinde RU içeriyor. İki kere güncelledim en son hyperos 2 ye güncelleme yaptı. Bl kilit açarken bu hatayı veriyor çözümü veya nedeni nedir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu konunuzda da uzun uzun cevap verilmiş....

Oyla:

barış ünal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu konunuzda da uzun uzun cevap verilmiş....

Peki box ile rom atılırsa serve rkaydı gider mi cevaplar mısınız lütfen. Sıfırlanarak. Güncellemede sıfırlamada imei gitmiyor suanlik

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Peki box ile rom atılırsa serve rkaydı gider mi cevaplar mısınız lütfen. Sıfırlanarak. Güncellemede sıfırlamada imei gitmiyor suanlik

O kadar teknik bilgim yok maalesef, konunuzda cevap yazan teknisyen arkadaşa sorun 😉

Oyla:

alperenkayahan3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi 12
Meslek
Sağlıkçı
Konular
11
Belki bir ihtimal SP flash tool ile orijinal rom yükledikten sonra kilidi açılabilir. Server kaydı SP flash ile gider mi emin değilim çünkü telefonun bütün sistem bölümlerini yüklüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki bir ihtimal SP flash tool ile orijinal rom yükledikten sonra kilidi açılabilir. Server kaydı SP flash ile gider mi emin değilim çünkü telefonun bütün sistem bölümlerini yüklüyor.
Şunu da atlamamak lazım sp flash her cihazda işe yaramayabilir.

Oyla:

barış ünal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz seri numarasını mi product authenticationdan kontrol edebilir misiniz cihaz çin cihazı olabilir, o zaman da bootloader kilidini açamazsınız haliyle.
Cihaz global rusyadan gelmiş ce sertifikalı cihaz günceleme ve sıfırlama yaptım SN numarasını siteden kaydet dedim halen aynı. Mi community üzerinden de zaten sıra doldu gibisinden hata veriyor almıyor kilit açma başvurusunu sınıra ulaştı diyor

Oyla:

alperenkayahan3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi 12
Meslek
Sağlıkçı
Konular
11
Cihaz global rusyadan gelmiş ce sertifikalı cihaz günceleme ve sıfırlama yaptım SN numarasını siteden kaydet dedim halen aynı. Mi community üzerinden de zaten sıra doldu gibisinden hata veriyor almıyor kilit açma başvurusunu sınıra ulaştı diyor
O hata serverdan dolayı global server her gün saat türkiyeye 19.00 da yenilenir mi kilit açma ayarlardan da o yüzden eklenmiyordur. Bu community uygulaması hatasını aşmak için bi tool var miuitürkiyenin geliştirdiği. Araştırıp forumda kullanabilirsiniz. Ben xiaomi 12'mi geçen hafta öyle açtım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O hata serverdan dolayı global server her gün saat türkiyeye 19.00 da yenilenir mi kilit açma ayarlardan da o yüzden eklenmiyordur. Bu community uygulaması hatasını aşmak için bi tool var miuitürkiyenin geliştirdiği. Araştırıp forumda kullanabilirsiniz. Ben xiaomi 12'mi geçen hafta öyle açtım.
Bu tool tam saat 19.00 da sizin yerinize sıra almak için istek gönderir ve bunu milisaniye ile yapar bu sayede izin alma şansınız da artar. Ben 5 günde açtım böyle.

Oyla:
Üst Alt