Çözüldü BL Kilit Açma Başvurusu

utkuee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
iPhone 12 Mini
Meslek
Dijital Fotoğrafçı
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V12.0.6.0.QJDMIXM
Telefon Modeli
Xiaomi Mİ10T PRO
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar, "Mİ Kilit Açma Durumu" Sekmesinden talebimi açtım, Bootloader kilit açma başvurumun ne zaman, kaç saat sonra onaylanacağını nereden öğrenebilirim acaba bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? (Herkese farklı saat aralıkları çıkıyormuş sanırsam, bazı kişilere 300 saat bazı kişilere 100 saat vb vs, bu saatlere nereden bakabiliyoruz merak ettim.) Cihazı FastBoot moduna aldım, Mİ Unlock programını açtım herhangi bir süre yazmıyor, Cihaz daha 7 saat önce elime geçti 2 saat öncede Kilit Açma Durumu sekmesinden talep oluşturdum, görüntüde görüldüğü üzere herhangi bir saat yazmıyor, size danışmadanda Unlock AnyWaye basmaya korktum açıkçası, yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

experz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, "Mİ Kilit Açma Durumu" Sekmesinden talebimi açtım, Bootloader kilit açma başvurumun ne zaman, kaç saat sonra onaylanacağını nereden öğrenebilirim acaba bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? (Herkese farklı saat aralıkları çıkıyormuş sanırsam, bazı kişilere 300 saat bazı kişilere 100 saat vb vs, bu saatlere nereden bakabiliyoruz merak ettim.) Cihazı FastBoot moduna aldım, Mİ Unlock programını açtım herhangi bir süre yazmıyor, Cihaz daha 7 saat önce elime geçti 2 saat öncede Kilit Açma Durumu sekmesinden talep oluşturdum, görüntüde görüldüğü üzere herhangi bir saat yazmıyor, size danışmadanda Unlock AnyWaye basmaya korktum açıkçası, yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.

Ben başvuru da bulundum 30 dakika sonra kilidi açtım işlemlere devam edin. Kilidiniz açılır süre vermeyebilir.

Oyla:

utkuee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
iPhone 12 Mini
Meslek
Dijital Fotoğrafçı
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben başvuru da bulundum 30 dakika sonra kilidi açtım işlemlere devam edin. Kilidiniz açılır süre vermeyebilir.
Merhaba hocam dediğiniz işlemi yaptım, 168 saat süre verdi, çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim.

Ekli dosyalar

• AS.jpg
    AS.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 11
Oyla:

utkuee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
iPhone 12 Mini
Meslek
Dijital Fotoğrafçı
Konular
26
Unlock AnyWaye basınca, saati verecek

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Merhaba hocam, Unlock yaptıktan sonra EU veya İndia Rom kurmak istiyorum ama Bazı yerlerde Global dışında kurma işlemi yaparsanız brick olur gibi şeyler gördüm, bu doğru mu acaba, ve EU, İndia ve Rusya arasındaki fark nedir bazı makaleler gördüm forumda fakat İndia ve Rusyayı anlatan bir makale göremedim, 300 tane gereksiz Bloatware MİUİ ve Google uygulamalarından kurtulmak istiyorum, İphoneye geçmeden önceki son Android cihaz deneyimimde Eelo os kullanıyordum tamamen Google ve Bloatware yazılımlardan arınmış bir custom rom idi fakat Mİ10T Pro Güncelleme ömrü bitmeden Custom Rom kurmak istemiyorum dahaden, bundan dolayı Xiaominin resmi dağıtımlarından İndia, Eu, Rusya veya sizin başka bir öneriniz var ise onu kurmayı tercih edeceğim, tekrardan aydınlattığınız için teşekkürler iyi akşamlar dilerim efenim... <3

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhaba hocam, Unlock yaptıktan sonra EU veya İndia Rom kurmak istiyorum ama Bazı yerlerde Global dışında kurma işlemi yaparsanız brick olur gibi şeyler gördüm, bu doğru mu acaba, ve EU, İndia ve Rusya arasındaki fark nedir bazı makaleler gördüm forumda fakat İndia ve Rusyayı anlatan bir makale göremedim, 300 tane gereksiz MİUİ ve Google uygulamalarından kurtulmak istiyorum, İphoneye geçmeden önceki son Android cihaz deneyimimde Eelo os kullanıyordum tamamen Google ve Bloatware yazılımlardan arınmış bir custom rom idi fakat Mİ10T Pro Güncelleme ömrü bitmeden Custom Rom kurmak istemiyorum dahaden, bundan dolayı Xiaominin resmi dağıtımlarından İndia, Eu, Rusya veya sizin başka bir öneriniz var ise onu kurmayı tercih edeceğim, tekrardan aydınlattığınız için teşekkürler iyi akşamlar dilerim efenim... <3
Hocam cihaz henüz çok yeni olduğu için bazı sıkıntılar var bildiğim kadarıyla...kimlerde ayn cihaz var tam olarak emin değilim ama Sayın KyhnVrgli41 hocamda aynı cihaz var ve kendisi rom atma üstadıdır ve size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum

Oyla:

utkuee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
iPhone 12 Mini
Meslek
Dijital Fotoğrafçı
Konular
26
Hocam cihaz henüz çok yeni olduğu için bazı sıkıntılar var bildiğim kadarıyla...kimlerde ayn cihaz var tam olarak emin değilim ama Sayın KyhnVrgli41 hocamda aynı cihaz var ve kendisi rom atma üstadıdır ve size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum

Çok teşekkürler hocam, iyi akşamlar dilerim. <3 <3

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım