Yardım BL Kilidi Süre

_---lionel---_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.1.2
Telefon Modeli
Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar bootloader kilidi 648 saat süre vermişti 1 hafta sonra kontrol etmek için denedim, cihazı bul, mi hesabından çıkış vs. hiç yapmamıştım ama 1000 saat süre verdi ve imei kullanım hakkım dolacak hat kapalıyken BL kilidi açılır mı?

def2easy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Astsubay
Konular
3
Merhabalar bootloader kilidi 648 saat süre vermişti 1 hafta sonra kontrol etmek için denedim, cihazı bul, mi hesabından çıkış vs. hiç yapmamıştım ama 1000 saat süre verdi ve imei kullanım hakkım dolacak hat kapalıyken BL kilidi açılır mı?
Açılır diye biliyorum hatla alakası yok BL kilidinin. Daha bilgili birine sormak lazım tabikide

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

muhammettuncer0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atadam
Cihazım
mi 4
Konular
3
Hattı hiç çıkarma telefonu kapatmamaya çalış. Hard reset vb işlemi yapma sim gitmez.
Süre dolduktan sonra kilidi açarsınız.
Eğer giderse eng rom atılıp işlem yapılır.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Başvuru yapıldıysa açılır
Süre bitene kadar:
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.

Oyla:
Üst Alt