Yardım Bl kilidi sorunu

anil5452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi max 2
Konular
21
Herkeze iyi forumlar iyi gunler size bir sorum olucak bl kilidi icin basvurdum 22 gun diyordu bugun baktigimda ise 888 saat diyor malum islemi yapamayacagim icin cihaz kapanacak yedek cihazimda yok bir telefoncuya danistim mi crediit ile kirilicak ve 200 tl dedi sizce baska yolu varmi tesekkur ederim simdiden

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam unlock başvurusu yaptıktan sonra cihazdan sim kartı çıkarmadıysanız ya da sıfırlamadıysanız ya da mi hesabından çıkmadıysanız böyle birşey yapmaması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama konu Note 8 Pro olunca maalesef sıkıntılı bir cihaz. Dediğiniz rakamlara gelebilir bootloader açmak ve imei repair yapmak.

Oyla:

anil5452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi max 2
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanirim cocuklar kurcaladi biraz ondan oldu
Hocam unlock başvurusu yaptıktan sonra cihazdan sim kartı çıkarmadıysanız ya da sıfırlamadıysanız ya da mi hesabından çıkmadıysanız böyle birşey yapmaması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama konu Note 8 Pro olunca maalesef sıkıntılı bir cihaz. Dediğiniz rakamlara gelebilir bootloader açmak ve imei repair yapmak.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Yetkili hesap gerekiyor işlem yapılması için. İşi bilmeyen yerlere kurcalatmayın cihazı. Forumda Zenex hocam var isterseniz kendisine ulaşın bi fiyat isteyin.

Oyla:
Üst Alt