- Adım
- Uğurcan
- Cihazım
- M2101K6G
- Konular
- 44
Evet. Konu başlığında belirttiğim gibi, BL Kilidi ile ilgili bir sorum olacak. İnternette 5 Plus'un veya Xiaomi'nin diğer modellerinin BL Kilidi nasıl açılır videolarını izledim. Ama aklıma bişey takıldı ; Burada birkaç kişide "Telefonun BL Kilidini açarken, yanlışlıkla (flash bootloader veya flash boot lock olması lazım tam hatırlamıyorum. Bu tarz bişeydi.)'a bastım, tiki kaldırmayı unuttum ve telefon brick oldu" diyen arkadaşlar gördüm. Tam doğru bir şekilde yazamamış olabilirim. Affola. Ama ne gariptir ki, internette BL Kilidi Açma videoları izlerken özellikle adamın nasıl yaptığına değil de, "flash bootloader veya flash boot lock" tarzında bi yazı aradım ama göremedim. Benim aklıma şey geldi. MiFlash programına güncelleme geldi de, millet yanlışlıkla öyle bişey yapmasın diye o seçeneği mi kaldırdılar yoksa daha farklı bir durum mu ?
Hocalarımdan, telefonu unlock yapan arkadaşlarımdan, bilen birilerinden cevap bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Hocalarımdan, telefonu unlock yapan arkadaşlarımdan, bilen birilerinden cevap bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.