Yardım bl kilidi açmak

Can bey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xaomi mi 8
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global rom
Telefon Modeli
note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba arkadaşlar

note 8 pro yurt dışı cıhazım var rom yuklerken bl kapattım yanlışlıkla ayrıca ımeı sılındı neysekı ımeı yenıden yazdırdık ucret karsılıgın da ama bl kılıtlı diyor acıkcası cekındım açmaya açınca tekrar ımeı sılınır dıye bu konuda bılgısı olan arkadaslardan yardım beklıorum

x06 yapınca ımeı alınamıyor yazmakta ayrıca

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Orjinal nvram, nvdata yedekleriniz yoksa bootloader kilidi birdaha açamazsınız. IMEI alınamıyor demesinin sebebi hint yada endonezya romu yüklenmiş olabilir ondandır. google arama ve sms uygulaması değilde miui arayüz varsa muhtemelen bu rom yüklenmiştir. sorun teşkil etmez.

Oyla:

Can bey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xaomi mi 8
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal nvram, nvdata yedekleriniz yoksa bootloader kilidi birdaha açamazsınız. IMEI alınamıyor demesinin sebebi hint yada endonezya romu yüklenmiş olabilir ondandır. google arama ve sms uygulaması değilde miui arayüz varsa muhtemelen bu rom yüklenmiştir. sorun teşkil etmez.
evet arama ve sms eskı versıyon gıbı dedıgınız gıbı hınt attılar galıba ben sımdı hucbır sekıl de bl acamacak mıyım ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
evet arama ve sms eskı versıyon gıbı dedıgınız gıbı hınt attılar galıba ben sımdı hucbır sekıl de bl acamacak mıyım ?
Nvram, Nvdata yedekleriniz yoksa açamazsınız.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hadi ya üzüldüm şimdi
Malesef bilinçsiz işlem yapılmasından kaynaklanıyor bunlar.. Cihazınız her klona düştüğünde ekstra masraf çıkacak artık size. Umarım sağlam bir imei kullanmışlardır..

Oyla:

Can bey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xaomi mi 8
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef bilinçsiz işlem yapılmasından kaynaklanıyor bunlar.. Cihazınız her klona düştüğünde ekstra masraf çıkacak artık size. Umarım sağlam bir imei kullanmışlardır..
vala inşallah tanıdık kapanırsa verırım gerı de onemlı olan bl kılıdıydı oda acılmıyor dıyorsunuz zaten darma dağan oldum suan

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
vala inşallah tanıdık kapanırsa verırım gerı de onemlı olan bl kılıdıydı oda acılmıyor dıyorsunuz zaten darma dağan oldum suan
tanıdıkta olsa elinden birşey gelmez her seferinde kredili işlem yapılacak belirli bir ücreti sizden almak zorunda. kilit için ilerde ne olur bilinmez ama şuan için çözüm yok hocam

Oyla:
Üst Alt