Yardım BL Kilidi Açmadan Sürüm Düşürme

Lefsos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Xiaomi 15 kullanıyorum ve telefonda şu an Android 16 (OS2.0.217.0.WOCMIXM) yüklü. Bu sürümden memnun değilim, birçok hata ve sorunla karşılaştım. Bu sürüme geçerken başıma bunların geleceğinin az çok farkındaydım ama şimdi eski sürüme geçmek istiyorum. Telefonun BL kilidi açık değil, açmak için de bayağı uğraşmak gerekiyor. Kilidi açmadan fastboot ile sürüm değiştirmem mümkün mü? Alttaki linkteki rehberi kilidi açık olmayan telefonumda uygulayabilir miyim?

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
36
BL açılmadan fastboot ile rom yükleyemezsiniz hocam, MIUI ...11-12-13... zamanlarında dediğiniz yöntem işe yarıyordu fakat HyperOS ile deneyen görmedim ben, BL kapalı iken bu riski göze alıp yaparsanız ve başarısız olursanız o zaman BL açmaktan daha çok uğraşırsınız, tavsiyem BL açıp gönül rahatlığıyla rom, root vs her türlü işlemi yapmanız.

Lefsos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BL açılmadan fastboot ile rom yükleyemezsiniz hocam, MIUI ...11-12-13... zamanlarında dediğiniz yöntem işe yarıyordu fakat HyperOS ile deneyen görmedim ben, BL kapalı iken bu riski göze alıp yaparsanız ve başarısız olursanız o zaman BL açmaktan daha çok uğraşırsınız, tavsiyem BL açıp gönül rahatlığıyla rom, root vs her türlü işlemi yapmanız.
Ben de Xiaomi Mi 5 kullandığım zamanlarda bahsettiğiniz şekilde rom atabildiğimi hatırlıyorum ama HyperOS ile gördüğüm kadarıyla BL Kilidi kesin açılmak zorundaymış. bugün başvurdum ve 72 saat sonraya süre verdi. Süre dolunca kilidi açıp EU rom kuracağım.

Ekli dosyalar

• e318e95a-3876-4d7f-96b4-8b4b587bbcec.jpeg
    e318e95a-3876-4d7f-96b4-8b4b587bbcec.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 4
Üst Alt