Soru Bl kilidi açma ve garanti

Progeneral

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Şamil
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
11
Xiaomi neden kendi sitesinde verdiği yöntem için cihazı garanti dışında bıraksın? Çok saçma geliyor bana kendi aracını kullanıp bl kilidini açtıktan sonra cihazın garanti dışı kalması sonuçta kendi yazılımı kendi yönergeleri

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Xiaomi neden kendi sitesinde verdiği yöntem için cihazı garanti dışında bıraksın? Çok saçma geliyor bana kendi aracını kullanıp bl kilidini açtıktan sonra cihazın garanti dışı kalması sonuçta kendi yazılımı kendi yönergeleri
BL yi kapatinca garanti de geri geliyor. Bunu da unutmayalım. Ayrıca android her telefonda islem yapılabilir hatta iPhoneda da yapilabilir. Xiaomi akıllılık edip bunu zorlaştırıyor. Ek sure vsvs veriyor. Ayrıca ne kadar Xiaomi cihazina yazılımsal müdahale edilmis hepsini kayit altina aliyor. Cep telefonu numaramiz ya da mail adresimizle beraber hepsi kayıt oluyor. BL'yi acarken mi hesabi açıyoruz bilgilerimizi giriyoruz. E bunun dışında bilgilerimiz onlarda olduğu icin bizi takip edip ona göre telefona reklam da verebiliyorlar vsvs. Çinlilerin kafası calisiyor yani :)

Oyla:

UnmoveD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazar
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
15
Xianominin de gözleri açıldı

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam aslında bootloader kilidini açabildiğimiz gibi kapatabiliyoruz da o yüzden dert etmeyin derim. Ayrıca Türkiye'de garanti bir çok firmada berbat hep siz suçlu oluyorsunuz öyle ya da böyle. ben uzun zamandır Türkiye garantili cihaz kullanmıyorum. bi cihazı max 6-7 ay kullanıyorum bu arada. takas ediyorum veya satıyorum sonrasında.

Oyla:
Üst Alt