Soru BL Kilidi Açış Süresi

• Konbuyu başlatan aors
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 302

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil 11.0.12
Telefon Modeli
Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Kapalı
Geçen hafta BL kilidi açmak için cihazı bağladım bilgisayara, daha evvel 1 hafta veriyordu hep bu süreyi diğer cihazlarda. MiTool V2 programı ile açmak istedim, 17 gün süre verdi. Bugün farklı bir mi hesabıyla deneyeyim belki 7 gün verir dedim, bu sefer de 27 gün verdi. İşin kötü yanı 17 gün veren hesabı girerek tekrar denedim onda da 27 güne çıkardı :( miflash unlock programı da aynı süreyi veriyor.

Bunun bir hal çaresi yok mu? Ay sonuna kadar bekleyecek miyiz?

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Geçen hafta BL kilidi açmak için cihazı bağladım bilgisayara, daha evvel 1 hafta veriyordu hep bu süreyi diğer cihazlarda. MiTool V2 programı ile açmak istedim, 17 gün süre verdi. Bugün farklı bir mi hesabıyla deneyeyim belki 7 gün verir dedim, bu sefer de 27 gün verdi. İşin kötü yanı 17 gün veren hesabı girerek tekrar denedim onda da 27 güne çıkardı :( miflash unlock programı da aynı süreyi veriyor.

Hocam bekleme süresinde hesabı değiştirdikçe süre uzuyor.Açılış süresini neye göre belirliyor anlamış değilim, 168 saatten, 400-500 saate kadar verdiğini gördüm. Çare yetkili hesap oda ücretli :(

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Bir üstte arkadaşımız açıklamış. Sabredin hocam. Cihazınız yeni bir model. Bekleme süresinde keyfini sürün derim.

Oyla:
Üst Alt