HyperOS bl kildi açma

yigit11222

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
2
mi 14 ultra kullanıyorum ve halen hyperos güncellemesi gelmedi cihazda 1.0.2.0.UNAMIXM sürümü var galiba fake rom yüklüymüş direnç kayıtlı cihaz bl kilidini açmak için oem kildini açmam lazım ancak oem kildini açarken şifre istiyor mi hesabımın şifresi giriyorum yanlış diyor değiştirdim şifremi tekrar girdim yine yanlış diyor google hesabımında şifresini denedim oda olmuyor ne yapmalıyım

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
mi 14 ultra kullanıyorum ve halen hyperos güncellemesi gelmedi cihazda 1.0.2.0.UNAMIXM sürümü var galiba fake rom yüklüymüş direnç kayıtlı cihaz bl kilidini açmak için oem kildini açmam lazım ancak oem kildini açarken şifre istiyor mi hesabımın şifresi giriyorum yanlış diyor değiştirdim şifremi tekrar girdim yine yanlış diyor google hesabımında şifresini denedim oda olmuyor ne yapmalıyım
Cihazınız çin versiyon ise normal yollarla Bootloader kilidini açamazsımız

Rom olayına gelirsek OTA destekli Convert rom yüklenmesi gerekiyor

yigit11222

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız çin versiyon ise normal yollarla Bootloader kilidini açamazsımız

Rom olayına gelirsek OTA destekli Convert rom yüklenmesi gereki günde
şifre işini çözdüm ama request parameter eror veriyor bl kilidi açarken ne yapmalıyım mi topluluk uygulumasını indirdim şuan mi topluluğunda 12. günde 30 olunca ordanmı başvuru yapmam lazım

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
şifre işini çözdüm ama request parameter eror veriyor bl kilidi açarken ne yapmalıyım mi topluluk uygulumasını indirdim şuan mi topluluğunda 12. günde 30 olunca ordanmı başvuru yapmam lazım
Hocam cihazınız çinse mi topluluktan izin alsanız bile kilidi açamazsınız

yigit11222

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl hyperos 2 eu rom yükliyecem ama anlamıyorum rom işlerinden varmı anlatan youtubdan veya forumlardan

centaki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
6
nasıl hyperos 2 eu rom yükliyecem ama anlamıyorum rom işlerinden varmı anlatan youtubdan veya forumlardan
ilk önce telefonunun ne oldugunu bilmen lazım çinmi globalmi global ise normal hesabından mi toplulukdan gün alacan sonra gün bekleyip kilit açmayı deneyeceksin ama çin ise bbunun için çin mi hesabın olması lazım yani bölgesi çin olan bi hesabın olması lazım yoksa açamazın bootloaderi açınca rom yükleyebilirsin onun haarici kilit açmadan rom yükjlenirmi bilmiyorum

Üst Alt