Estağfurullah hocam. Sizin gibi duayenler varken bizlere laf düşmez, sizlerin eline su bile dökemeyiz.
by_colakoglu hocam. Maalesef Android 7 de kaldığımız için bizim biraz önümüz kapandı. Google kamera kurmak için custom rom kurmak zorundayız. Sayın
alpereneker hocamın paylaştığı konuyu incelerseniz eğer oldukça stabil bir rom olduğunu söylemem gerekir. Bu Rom'u yüklendikten sonra istediğiniz google kamera uygulamasını kullanabilirsiniz.
O Rom' da sadece telefonun tuş ışıkları yanmıyor. Ancak bu kullanımda hiç sıkıntı yaratmıyor emin olabilirsiniz. Ben ve birçok Redmi Note 4 mido kullanıcısı o Rom'u çok beğendik.
Ben şimdi biraz romları denemeye başladım. Önceden global den şaşmam diyordum ama telefonun gücünü bildiğim için özellikle MiUi arayüzüne sahip olan romları denemeye başladım. Sizde eğer niyetiniz varsa kesinlikle geçin derim. Şu anda MiRoom custom Rom'u deniyorum. Yarın akşam bunun inceleme konusunu yazacağım. Faydalanmanızı tavsiye ederim. Buda çok stabil bir rom. Üstelik tuş ışıkları da yanıyor.
Dediğim gibi global de kalmayın.
iyi geceler.