Diğer Bitmek bilmeyen bildirim sorunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Arkadaş koskoca firma bir çözemedi bildirim sorunlarını.

Whatsapp dan bildirim sesi geliyor cihaz yanımda kilit ekranı uyanmıyor. Arka arkaya 8-10 mesaj bu şekilde hiç biri kilit ekranını uyandırmıyor aradan 5-10 dk geçiyor bu sefer de kafasına göre kilit ekranı uyanıyor ama bildirimin sesi gelmiyor.

MIUI 11 de de çözülmezse artık son xiaomi cihazım olacak Mi4 zamanından beri aynı saçmalık yeter yani.

Global pazarda kullanılan milyarlık uygulamalara adam akıllı optimize getirip sorunları çözemiceksen git ülkende sat bu kadar basit.

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Bu konuda gerçekten haklısınız hocam, herkes yanlış ayar falan diyor ama alakası yok. Çözülemeyen bir sıkıntı var.

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Boş yere yada dolu yere kapadık ne farkeder ? Konu çığrından çıktı ve kapandı. Şimdi aynı tartışmaların aynı saygısızlıkların tekrar etmemesi için tekrar kapatacağız. Sizin de muhattabınız biz değiliz xiaomi firması. Onların avukatlığını da yapmıyoruz burada

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş yere yada dolu yere kapadık ne farkeder ? Konu çığrından çıktı ve kapandı. Şimdi aynı tartışmaların aynı saygısızlıkların tekrar etmemesi için tekrar kapatacağız. Sizin de muhattabınız biz değiliz xiaomi firması. Onların avukatlığını da yapmıyoruz burada
Peki, konuyu kapatmak yerine konu içerisinde saygısızlık yapanları konudan yada forumdan uzaklaştırsanız? amacınız firma savunuculuğu mu bilmiyorum ama burasının gerçekten özgür bir forum olduğuna inanmıyorum. Konuda bir sürü kişi bildirim sorunundan dert yanıyor sonra kalkıp densizin biri ''kullanmayı bilmeyenler'' tarzı bir cümle kuruyor ve bunu forum moderatörlerinden beğenenler oluyor. Gerçekten ilginç..

Bir sorun varsa insanlar konuşur, tartışır. Ben sorun yaşamıyorum, önce kullanmayı öğrenin diyenleri konudan uzaklaştırmak varken konuyu kapatmak aklı başında bir karar değil.

alperozd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci Adım
Cihazım
Mi8
Konular
5
Konu kapanmadan yazayım: Üstteki linki verilen konuda bazıları bilmiyorsanız almasaydınız, ayarları yapmanız gerektiğini bilmiyor musunuz diye bir grup insan çıkmış. Eğer miui tüketiciye direkt olarak sunulan bir işletim sistemiyle ve bildirimler de artık bir zorunluluk haline gelmişse, firma insanların cihazı kurcalamadan kullanması için işletim sistemini optimize etmesi gerekir.

Mi8 DXOMARK'tan zamanının en yüksek puanını aldı. Bunun en büyük sebeplerinden bazıları ise yüklü gelen MIUI Camera uygulamasının cihazın desteklediği maksimum ayarları varsayılan olarak seçili sunmasıydı. İlgili topluluk, ayarlarla uğraşmayı bilmeyen ya da uğraşmak istemeyen insanların da kameranın tüm özelliklerini kullanabilmesini büyük bir artı olarak göstermişti.

Bildirimler evet çok önemli ve insanlar direkt kutudan çıktığı gibi bildirimlerin sorunsuz olmasını bekliyor. Android 2'den beri ek ayar gerektirmeyen bir şey nasıl oluyor da acaba ek ayar gerektiriyor stabil çalışmak için? Bir şeyin düzgün çalışması için ek ayar gerektiyorsa PROBLEMLİDİR. Nedense Xiaomi'nin reklam bildirimlerin sorun çıkmıyor, neyse.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Peki, konuyu kapatmak yerine konu içerisinde saygısızlık yapanları konudan yada forumdan uzaklaştırsanız? amacınız firma savunuculuğu mu bilmiyorum ama burasının gerçekten özgür bir forum olduğuna inanmıyorum. Konuda bir sürü kişi bildirim sorunundan dert yanıyor sonra kalkıp densizin biri ''kullanmayı bilmeyenler'' tarzı bir cümle kuruyor ve bunu forum moderatörlerinden beğenenler oluyor. Gerçekten ilginç..

Bir sorun varsa insanlar konuşur, tartışır. Ben sorun yaşamıyorum, önce kullanmayı öğrenin diyenleri konudan uzaklaştırmak varken konuyu kapatmak aklı başında bir karar değil.
Zaten saygısızlık yapan kişi kalıcı olarak forumdan uzaklaştırıldı. Fakat burada sizin amacınız aynı konuyu iki kere açarak, derdinize derman bulmak değil , kötüleme aşamasına gecmissiniz . Gerçekten yapabileceğimiz birşey olsa forum olarak yardımcı olurduk çünkü burası yardımlaşma platformu. Ama kişi yada kurumların kotulenmesine izin verilmez burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt