Hocam her yerde görüyorum merak ettim güvenliği konusunda bilginiz var mıdır pekiKendisinden airdropu(10 Exen coin) sayesinde haberdar oldup üye oldum ama bence türk borsaları kullanmak iyi olmaz.
Binance tavsiye ederim eğer yatırım yapacaksanız.
Hocam itü den çıkma.Yakın zamanda yıldız teknik bitay diye bir şey kurmuştu.Güvenilir de şahsen globalde onca iyi borsa varken burada para tutmak benim yapmayacağım şey.Bu ara çok duymanızın sebebi borsaya kaydolana 10 exen coin veriyorlar (40 50 tl) genelde borsalar böyle reklam yapıyor.Hocam her yerde görüyorum merak ettim güvenliği konusunda bilginiz var mıdır peki
Peki hocam bu işlere yeni girecek birisi için ne tür borsa önerirsinizHocam itü den çıkma.Yakın zamanda yıldız teknik bitay diye bir şey kurmuştu.Güvenilir de şahsen globalde onca iyi borsa varken burada para tutmak benim yapmayacağım şey.Bu ara çok duymanızın sebebi borsaya kaydolana 10 exen coin veriyorlar (40 50 tl) genelde borsalar böyle reklam yapıyor.
Ben binance kullanıyorum tavsiye ederim.Peki hocam bu işlere yeni girecek birisi için ne tür borsa önerirsiniz