Yardım Birkaç soru hakkında yardım

epivep

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
en gin
Cihazım
mui
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. Redmi Note 9 Pro alarak aranıza katıldım. Cihazım Türkiye garantili sıfır cihaz. Bir kaç tane sorum olacak.
1- Bootloader kilidi açılıyor mu?
2- Kilit açmadan root yapılıyor mu?
3- En önemlisi de bunları yapınca garanti dışı kalıyor mu? Mesela servise göndermeden tekrar bootloader kapatıp unroot yapılabiliyor mu?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Arkadaşlar merhaba. Redmi Note 9 Pro alarak aranıza katıldım. Cihazım Türkiye garantili sıfır cihaz. Bir kaç tane sorum olacak.
1- Bootloader kilidi açılıyor mu?
2- Kilit açmadan root yapılıyor mu?
3- En önemlisi de bunları yapınca garanti dışı kalıyor mu? Mesela servise göndermeden tekrar bootloader kapatıp unroot yapılabiliyor mu?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Bl açılır hocam. Kilit açmadan root atılmaz. Kilidi açarsanız telefonunuz garanti dışı kalacaktır. Açarım servise gidince kapatırım derseniz de eğer servis elemanı bakıp daha önceden açıldığını görürse garanti dışı diyebilir. O kişinin insafına kalabilirsiniz. Hiç bulaşmayın bence garanti için o kadar ekstra para verdiniz sonuçta

Oyla:

İsmail berat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Berat
Cihazım
Xıaomi mi 9
Konular
88
Bl açılır hocam. Kilit açmadan root atılmaz. Kilidi açarsanız telefonunuz garanti dışı kalacaktır. Açarım servise gidince kapatırım derseniz de eğer servis elemanı bakıp daha önceden açıldığını görürse garanti dışı diyebilir. O kişinin insafına kalabilirsiniz. Hiç bulaşmayın bence garanti için o kadar ekstra para verdiniz sonuçta
Katılıyorum

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
1 bl kilidi açılır
2 bl kilidi açılmadan root atılmaz
3 bildiğim kadarıyla delta servis bl yi garanti dışı yapmıyor ama servise gönderirken bl yi kapatıp gönderirsek problem olmaz

Oyla:

epivep

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
en gin
Cihazım
mui
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim cevaplar için. Ben root yapmayı adaway ve greenify için istiyorum. Ama yapmak pek doğru değil. Rootsuz reklam engelleyici ve greenify görevini gören, kullanılmayan uygulamalari arka planda kapatan programlr var mıdır

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt