Yardım Birinci alan telefon listesi ikinci alana geçiyor

muratmeto

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi akşamlar.... Daha önce xiaomi note ve şimdi mi8 kullanıyorum. iki cihazda da durup dururken birinci alan telefon listesi ikinci alana geçti. ikinci alanda ki instagram ve facebook da tanıyor olabileceğin kişiler olarak karşıma çıkıyor. facebook messenger de ise direk kişilerinden eklendi diyor. Ve bir iki gün sonra da ikinci alan kişileri birinci alanda karşıma çıkıyor öncelikle instagram da. Nedeni nedir? Ve çözümü?

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
İyi akşamlar.... Daha önce xiaomi note ve şimdi mi8 kullanıyorum. iki cihazda da durup dururken birinci alan telefon listesi ikinci alana geçti. ikinci alanda ki instagram ve facebook da tanıyor olabileceğin kişiler olarak karşıma çıkıyor. facebook messenger de ise direk kişilerinden eklendi diyor. Ve bir iki gün sonra da ikinci alan kişileri birinci alanda karşıma çıkıyor öncelikle instagram da. Nedeni nedir? Ve çözümü?
ben de de mi8 var ve ikinci alan var ama aktif olarak kullanmıyorum. arasıra bazı program vs şeyler için kullanıyorum. mesajınızdan sonra girip kontrol ettim ama herhangi bir şekilde bahsettiklerinizden birisiyle karşılaşmadım.
aklıma şu geliyor. ilk alandaki hesabınızı eklediyseniz gmail rehberde numaralarınız kayıtlıdır ikinci alana gelir.
hesaplar birbiri ile ilişkilendirmiş olabilir misin.
son olarak eğer önemli bilgin yoks alanı silip yeniden oluştur ve tekrardan dikkat ederek başka bir hesabı kurarak işlemleri yapar mısın.

Oyla:
Üst Alt