Soru Birick neden olur

xxkeyifcixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
14
Merhaba,
Brick neden olur.brick sadece yükleme yaparken mi olur yoksa başka sebeplerden olabilirmiş unloc kilidini açtım ve yükleme yaptım bilinmeyen dosya yüklenmedi dedi fastboot modunda kaldı ama şükür sonra düzeldi global sürümü yükledim şimdi merak ediyorum brick neden olur nasıl olur benim öyle bir durumum olabilirmiş daha yükleme yapmadan. Bilgim hiç yok teşekkürler

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Merhaba hocam brick yanlış cihaz romu yüklediginde olabilir antirollback olan cihazlarda olabilir downgrade yaparken olur mesala mi 8 mi flash ile yukleme yaparken bootloader kilitme yaparsan olabilir

Oyla:

ahmetyasir16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi8
Konular
0
Merhaba hocam brick yanlış cihaz romu yüklediginde olabilir antirollback olan cihazlarda olabilir downgrade yaparken olur mesala mi 8 mi flash ile yukleme yaparken bootloader kilitme yaparsan olabilir

Bende suanda bi sıkıntı yaşıyorum telefon sürekli twrp de açılıyo normal açamıyorum

Oyla:

xxkeyifcixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp yi bilmiyorum açıkcası yükleme sırasında hata verdi fastboot modunda kaldı kaptıyorum açıyorum yine aynı flashtool u kaldırdım makineden tekrar kurdum zaten fastboot modunda kaldığından dir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başarılı bir şekilde yükledim düzeldi

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Twrp yi bilmiyorum açıkcası yükleme sırasında hata verdi fastboot modunda kaldı kaptıyorum açıyorum yine aynı flashtool u kaldırdım makineden tekrar kurdum zaten fastboot modunda kaldığından dir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başarılı bir şekilde yükledim düzeldi
Gözün aydın darısı başıma :)

Oyla:

xxkeyifcixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallaha bukadar sıkıntı uaşayacağımı bilseydim çin romunda kalır çin güncelleme bile yapmazdım zaten telefonu birtek şarja takacam bilgisayara uzun sure bağlamam hele hele ses- ve güç tusuna aynı anda hiç basmm

Oyla:
Üst Alt