Haber Biri Xiaomi’yi durdursun! Bu defa Xiaomi E6 geliyor

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mobil dünyasının yükselen yıldızlarından Xiaomikullanıcıların karşısına her kategoriden telefonlar çıkarmaya devam ediyor. Xiaomi Mi MIX 2S, Xiaomi Redmi S2 ve Xiaomi Mi 6X’in duyurusunu gerçekleştiren Xiaomi, 23 Mayıs’ta merakla beklenen Mi 7’nin duyurusunu gerçekleştirecek. Geekbench testinde ortaya çıkan bazı bilgiler ise Xiaomi E6 kod adlı bir telefonun daha yolda olduğunu gösteriyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi E6

Kriter testi verilene göre Xiaomi cephesinden bütçe dostu bir telefon geliyor. 2GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisinden güç alacak telefonda 3GB RAM yer alıyor. Depolama birimi muhtemelen 32GB olacak. Android 8.1 Oreo ile çalışan telefon tek çekirdekte 841, çoklu çekirdekte ise 4.259 puan almayı başarıyor.

Telefon hakkında bilinen şu an için bunlarla sınırlı. işlemci ve RAM kapasitene bakıldığında Xiaomi E6’nın Redmi serisi altında konumlandırılacağını ve fiyatının da 200 $’ın altında olacağını söyleyebiliriz.

Kaynak:

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelsin yahu, ne gelirse gelsin.... Önemli olan bizim beklediğimizin bir an evvel gelmesi.... 20 hazirana az kaldı

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam geekbench sitesinde yayınlanan her xiaomi bir max 3 adayı olabilir diye heyecanlanıyorum :)

Hocam siz max yada max prime kullandınız mı? Max 2 ye nazaran hem donanımsal hemde performans ve özellik olarak her alanda max 2 yi eziyor. Sanki Xiaomi firması Max ve Max prime dan sonra fiyat politikası uygulayarak vites düşürmüş gibi duruyor. Detaylı tüm karşılaştırma, inceleme ve test sonuçlarını değerlendiriyorum. Her alanda Max ve Max prime Max 2 yi eziyor (tasarım hariç).

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam geekbench sitesinde yayınlanan her xiaomi bir max 3 adayı olabilir diye heyecanlanıyorum :)

Hocam siz max yada max prime kullandınız mı? Max 2 ye nazaran hem donanımsal hemde performans ve özellik olarak her alanda max 2 yi eziyor. Sanki Xiaomi firması Max ve Max prime dan sonra fiyat politikası uygulayarak vites düşürmüş gibi duruyor. Detaylı tüm karşılaştırma, inceleme ve test sonuçlarını değerlendiriyorum. Her alanda Max ve Max prime Max 2 yi eziyor (tasarım hariç).

Evet doğru söylüyorsunuz, ilk çıkanlar SD 650 ve 652 işlemcili ve Max 2 ye de SD 625 i layık görüldü maalesef... İlk çıkanlar sonra çıkandan kat be kat üstün olmasına rağmen, ben daha yeni olanı almayı tercih ettim...(Cahillik işte...) . Daha önce hiç bir Xiaomi kullanmadım, Max 2 benim ilk gözağrım, bundan önce Mate7 vardı bende

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Evet doğru söylüyorsunuz, ilk çıkanlar SD 650 ve 652 işlemcili ve Max 2 ye de SD 625 i layık görüldü maalesef... İlk çıkanlar sonra çıkandan kat be kat üstün olmasına rağmen, ben daha yeni olanı almayı tercih ettim...(Cahillik işte...) . Daha önce hiç bir Xiaomi kullanmadım, Max 2 benim ilk gözağrım, bundan önce Mate7 vardı bende

Hocam keşke hersey Max 2 gibi gözagrısı olsaydı. Max yerine Max 2 almak konusu bence cahillik değil trendi takip edip mantıken almaktır. Emin olun bende o durumda olsam sorgusuz sualsiz Max 2 alırdım. Max 3 de Xiaomi size kendini fazlasıyla affettirecek. İçiniz rahat olsun

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam keşke hersey Max 2 gibi gözagrısı olsaydı. Max yerine Max 2 almak konusu bence cahillik değil trendi takip edip mantıken almaktır. Emin olun bende o durumda olsam sorgusuz sualsiz Max 2 alırdım. Max 3 de Xiaomi size kendini fazlasıyla affettirecek. İçiniz rahat olsun

Bu arada biri vardı, eşinde MAX 1 olan, bir konu açmıştı, mı max, max 2 yi tokatlar diye, o da sizin gibi YouTube da karşılaştırmaları izlemiş... Sonra ne oldu biliyormusunuz? Gitti kendiside MAX 2 aldı ve aman allahım, o kötülediği MAX 2 gitmiş ve bambaşka bir MAX 2 ortaya çıkmıştı

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Bu arada biri vardı, eşinde MAX 1 olan, bir konu açmıştı, mı max, max 2 yi tokatlar diye, o da sizin gibi YouTube da karşılaştırmaları izlemiş... Sonra ne oldu biliyormusunuz? Gitti kendiside MAX 2 aldı ve aman allahım, o kötülediği MAX 2 gitmiş ve bambaşka bir MAX 2 ortaya çıkmıştı

Hahahaha o kişi de mantığını kullanmış. Max 2 kötülemek haddime değil. O max 2 ki ilk görüşte kendine aşık etti YouTube üzerinde karşılaştırma yerine phonearane ve gsmarena üzerinde bulunan rakamlara göre degerlendirmistim.

Üst Alt