Yardım Bir Uygulamadan Root'u gizleyemiyorum.

Mr.Whestr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.2.0
Telefon Modeli
Mi 5s
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonuma magisk ile root atılmış durumda. Magisk zaten kendi birçok uygulamadan rootu gizliyor (garanti bankası vb ) . Fakat papara'dan nedense gizleyemiyor. Telefonum rootlu olduğu için papara hesaba bloke koydu bilgisayar vb gibi ortamlardan da hesaba giremiyorum. Root'u kaldırmadan bunu aşmanın bir yolu yok mu?

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Telefonuma magisk ile root atılmış durumda. Magisk zaten kendi birçok uygulamadan rootu gizliyor (garanti bankası vb ) . Fakat papara'dan nedense gizleyemiyor. Telefonum rootlu olduğu için papara hesaba bloke koydu bilgisayar vb gibi ortamlardan da hesaba giremiyorum. Root'u kaldırmadan bunu aşmanın bir yolu yok mu?
Hocam bilgisayardan da girilmiyorsa hesabınızı banlamış?

Oyla:

Mr.Whestr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bilgisayardan da girilmiyorsa hesabınızı banlamış?
Evet hocam doğru ama mobil uygulamada " Cihazınızı fabrika ayarlarına dönürmeden Papara'yı kullanmaya devam edemezsiniz". Benim anladığım kadarıyla root kaldırılınca açılacak hesap.

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Evet hocam doğru ama mobil uygulamada " Cihazınızı fabrika ayarlarına dönürmeden Papara'yı kullanmaya devam edemezsiniz". Benim anladığım kadarıyla root kaldırılınca açılacak hesap.
Hocam bende indirdim fakat gizleme menüsünden paparayi seçtikten sonra düzeldi?

Oyla:

Mr.Whestr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
7
Hocam bende indirdim fakat gizleme menüsünden paparayi seçtikten sonra düzeldi?
Hocam bilmiyorum valla diğer uygulamalarda başta yetki verip vermediğimi soruyor. Ama Papara'da sormadan direkt papara engelledi beni. Hayır önemli olan paparayı kullanamamam değil de bari içindeki parayı alabilseydim :D

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Hocam bilmiyorum valla diğer uygulamalarda başta yetki verip vermediğimi soruyor. Ama Papara'da sormadan direkt papara engelledi beni. Hayır önemli olan paparayı kullanamamam değil de bari içindeki parayı alabilseydim :D
Başka telefondan deneyebilirsiniz aslında.

Oyla:

Mr.Whestr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
7
Başka telefondan deneyebilirsiniz aslında.
Denedim fakat dediğim gibi başka cihazdan da açmıyor hesabı. Sanırım kişisel telefonum papara hesabıyla eşleştiği için her türlü ortamdan hesaba girişi engelliyor, telefondaki root kalkana kadar. Böyle bir sistem kurmuşlar. Bu arada daha demin rootu kaldırdım ve hala telefonu fabrika ayarlarına döndürün diye uyarı veriyor. Sanırım kaldı hesap böyle :D

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Denedim fakat dediğim gibi başka cihazdan da açmıyor hesabı. Sanırım kişisel telefonum papara hesabıyla eşleştiği için her türlü ortamdan hesaba girişi engelliyor, telefondaki root kalkana kadar. Böyle bir sistem kurmuşlar. Bu arada daha demin rootu kaldırdım ve hala telefonu fabrika ayarlarına döndürün diye uyarı veriyor. Sanırım kaldı hesap böyle :D
Hocam magisk hide kısmından kaldırınca aynı hatayı banada verdi fakat tarayıcıdan giriş sağlayabiliyorum bence müşteri hizmetlerini arayın derim.

Oyla:
Üst Alt