Sohbet Bir sorum var.?

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

burada gördüğüm Usta üye ve Tecrübeli üye alt alta kısaca bu Usta üye forumla ilgili otomatik verilen bir rütbemi yoksa forum yöneticilerince yapılan atamamı.? cantara

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Rütbeleri otomatik olarak mesaj sayısına göre sistem atıyor hocam. Mesaj sayısı arttıkça rütbe de yükseliyor. :)

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rütbeleri otomatik olarak mesaj sayısına göre sistem atıyor hocam. Mesaj sayısı arttıkça rütbe de yükseliyor. :)

Hem Usta üye hemde Tecrübeli üye görünce merak etmiştim bilgi için teşekkürler cantara baştacısın

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hem Usta üye hemde Tecrübeli üye görünce merak etmiştim bilgi için teşekkürler cantara baştacısın
Baştacı sizsiniz hocam :)

Rütbelerin uygulanması ve kaldırılması biraz süre alıyor. Herhalde siz baktığınızda yeni rütbe eklenmişti ancak eskisi henüz kalkmamıştı.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Baştacı sizsiniz hocam :)

Rütbelerin uygulanması ve kaldırılması biraz süre alıyor. Herhalde siz baktığınızda yeni rütbe eklenmişti ancak eskisi henüz kalkmamıştı.

Rica ederim forumla ilgili bazı şeyleri öğrenmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar faydalı olabilmek amacındayım, Adana'dan Dalaman'a taşınma sürecinde olduğum için şu ara pek aktif olamıyorum ama ilerde Android sistem üzerine yazılımsal açıdan her türlü konuda yardımcı olacağım, donanımsal çözümlere artık girmiyorum kargolama süreci çok yorucu oluyor çünki

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Rica ederim forumla ilgili bazı şeyleri öğrenmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar faydalı olabilmek amacındayım, Adana'dan Dalaman'a taşınma sürecinde olduğum için şu ara pek aktif olamıyorum ama ilerde Android sistem üzerine yazılımsal açıdan her türlü konuda yardımcı olacağım, donanımsal çözümlere artık girmiyorum kargolama süreci çok yorucu oluyor çünki

Merakımdan hazır konu üzerinde iken sorayım hocam THT ile bir bağınız varmı yoksa gönüllüsümüsünüz ? Orada da gerçekten hatrı sayılır insanlar var.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Merakımdan hazır konu üzerinde iken sorayım hocam THT ile bir bağınız varmı yoksa gönüllüsümüsünüz ? Orada da gerçekten hatrı sayılır insanlar var.

Yurtdışı için evet, yurtdışındaki arkadaşların bir kısmı öğrencim ve onlar istediği için imzamda bu banneri kullanıyorum.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205