- Adım
- ikon
- Cihazım
- xpr
- Konular
- 205
Rütbeleri otomatik olarak mesaj sayısına göre sistem atıyor hocam. Mesaj sayısı arttıkça rütbe de yükseliyor.
Duyuru - Forum Rütbeleri ve Yükselme Kriterleri
Ek Gereksinimler Bir kullanıcının MIUI Expert rütbesine yükseltilebilmesi için hesabında tanımlı her hangi bir forum cezası bulunmaması zorunludur. MIUI Expert rütbesine sahip bir kullanıcının hesabına forum cezası uygulanması halinde rütbe geri alınacaktır. Forum kullanıcısının salt rütbe...forum.miuiturkiye.net
Baştacı sizsiniz hocamHem Usta üye hemde Tecrübeli üye görünce merak etmiştim bilgi için teşekkürler cantara baştacısın
Baştacı sizsiniz hocam
Rütbelerin uygulanması ve kaldırılması biraz süre alıyor. Herhalde siz baktığınızda yeni rütbe eklenmişti ancak eskisi henüz kalkmamıştı.
Rica ederim forumla ilgili bazı şeyleri öğrenmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar faydalı olabilmek amacındayım, Adana'dan Dalaman'a taşınma sürecinde olduğum için şu ara pek aktif olamıyorum ama ilerde Android sistem üzerine yazılımsal açıdan her türlü konuda yardımcı olacağım, donanımsal çözümlere artık girmiyorum kargolama süreci çok yorucu oluyor çünki
Merakımdan hazır konu üzerinde iken sorayım hocam THT ile bir bağınız varmı yoksa gönüllüsümüsünüz ? Orada da gerçekten hatrı sayılır insanlar var.
Yurtdışı için evet yurtdışındaki arkadaşların bir kısmı öğrencim ve onlar istediği için imzamda bu banneri kullanıyorum.