- Adım
- Metin Mert
- Cihazım
- Mİ Note 10
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 31
Merhaba arkadaşlar dün boş boş otururken aklıma bir parmak izi ile birden çok parmak izi kullanabilirmiyiz diye bir soru geldi ve harekete geçtim deneme amacıyla öncelikle parmak izi tanıtmaya başladım 3 arkadaş denedik sırayla herkes istediği parmağını okuyucuya tanıttı en sonunda parmak izi okuması bittiğinde deneme amacıyla ekranı kapatıp parmak izini denedik ve tek veri ile üçümüzde cihazı açabildi bu olay çok garibime gitti paylaşmak istedim denemesi ücretsiz sizde deneyin bakalım neler olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada her parmağınızı tek veri ile de kaydedebilirsinizMerhaba arkadaşlar dün boş boş otururken aklıma bir parmak izi ile birden çok parmak izi kullanabilirmiyiz diye bir soru geldi ve harekete geçtim deneme amacıyla öncelikle parmak izi tanıtmaya başladım 3 arkadaş denedik sırayla herkes istediği parmağını okuyucuya tanıttı en sonunda parmak izi okuması bittiğinde deneme amacıyla ekranı kapatıp parmak izini denedik ve tek veri ile üçümüzde cihazı açabildi bu olay çok garibime gitti paylaşmak istedim denemesi ücretsiz sizde deneyin bakalım neler olacak
Son düzenleme: