Soru Bir konuda yardım

yusuff06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
note 8
Konular
4
Note 8 pro telefonuma IMEI repair işlemi yapıldı.İşlemden sonra mı hesabına giriş en az 5 dk sürmekte.(Forumda çözüm yok denmiş) Acaba bir çözüm varmı..2. sorunun telefon gerek mi clouda gerek Google drive va yedekleme yapmamakta.İmei repair eng rom ile ile yapıldı.

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Note 8 pro telefonuma IMEI repair işlemi yapıldı.İşlemden sonra mı hesabına giriş en az 5 dk sürmekte.(Forumda çözüm yok denmiş) Acaba bir çözüm varmı..2. sorunun telefon gerek mi clouda gerek Google drive va yedekleme yapmamakta.İmei repair eng rom ile ile yapıldı.
hocam mi hesabına giriş yapamıyorsanız bildiğim bir çözüm yok
ama dediğiniz gibi yedekleri başka cloud lara yapabilirsiniz
örneğin ben iphone da bile google drive kullanıyorum

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
İmei atıldıktan sonra mi hesabına geç giriyor. Çözümü yok. Ancak Google ile bir sorun olmamalı. Şimdi Fabrika romunda mı bulunuyorsunuz?
Fabrika romunda gaps yoktur.

Oyla:

yusuff06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
note 8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei atıldıktan sonra mi hesabına geç giriyor. Çözümü yok. Ancak Google ile bir sorun olmamalı. Şimdi Fabrika romunda mı bulunuyorsunuz?
Fabrika romunda gaps yoktur.
Evet fabrika orjinal rom kullanıyorum.Ama her ikisinide yedekleme yapmamakta.suan android 10 güncellendi geldi yükleme devam ediyor.insallah bunda duzelir

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Evet fabrika orjinal rom kullanıyorum.Ama her ikisinide yedekleme yapmamakta.suan android 10 güncellendi geldi yükleme devam ediyor.insallah bunda duzelir
Fabrika romunda gerek alternatif kullanasınız . O romu kullanmak kolay değil.
Dikkatli olun rom kurarken bl kapatmayın.

Oyla:

yusuff06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
note 8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fabrika romunda gerek alternatif kullanasınız . O romu kullanmak kolay değil.
Dikkatli olun rom kurarken bl kapatmayın.
Rom yüklerken en az 10 kez bootloder kilidini yanlışlıkla kapattım.tekrar yeniden aktif oluyor.Anladigim kadarıyla 1 kereye mahsus değil.Tahminen 1 defa oany geldikten sonra gerek duyuldukca acilabiliyor

Oyla:

Vlknbccgl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Ayni sorun bende de mevcut bende eng rom kurdum ve imei yukledim kendim fakat o islemden sonra hic bir sekildr yedekleme veya yedekten geri yukleme yapamiyorum android 10 guncellemesi geldi ama henuz denemedim yedeklemeyi olacaginida pek sanmadigim icin ugrasmiyorum

Oyla:
Üst Alt