Bir kişiye 4pda.ru Hesabı Çekilişi

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Merhaba arkadaşlar,

Belki duymuşsunuzdur Rusya'nın en popüler mobil forum sitesi olan 4pda.ru (şimdi 4pda.to oldu) sitesine kayıt olmak bir hayli zor. Bir foruma kayıt olurken robot olmadığınızı doğrulamak için çeşitli güvenlik kodları kullanılır. Bazıları Google reCaptcha, bazıları hCaptcha, bazıları resim halinde sayılar koyar ve onları girmenizi isterler ama bu site alışılandan başka bir sistem kullanıyor. Rusça dört (4) haneli rakamlar girmenizi istiyor. Resim olduğu için kopyalayamıyorsunuz ve ile çeviremiyorsunuz. Rusya'da yaşayan bir arkadaşımdan bana iki (2) tane hesap oluşturmasını istedim birini kendime aldım birini de hediye vereyim dedim.

Kayıt olurken istenen Rusça rakamlar login olurken yani giriş yaparken de soruluyor ama adamlar bunun için bir çözüm bulmuşlar. Giriş sayfasında kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazdıktan sonra işaretlemeniz gereken bir tik var onu işaretlediğinizde eğer kullanıcı adı ve şifreniz doğruysa sistem size foruma güvenlik kodunu yazmadan girebileceğiniz bir link gönderiyor. O link'i açtığınızda foruma giriş yapmış oluyorsunuz. Böyle de bir kolaylık sağlamışlar.

29.05.2021 23:59'a kadar konuya birer özlü soz yazarak çekilişe hak kazanıyorsunuz. O tarihten sonra Chrome (Chrome'un kendi translate sistemi olduğu için bunu kullanacağız, translate.google.com kullanmadan aynı sayfada çeviri yapacağız) ile foruma nasıl giriş yapacağınızı, nasıl Rusça konu açacağınızı veya forumda anlayabileceğiniz şekilde nasıl gezinebileceğinizi bir konu ile açıklayacağım.

Eğer talep olursa ara ara bu çekilişi yapmayı düşünüyorum.

Herkese iyi forumlar.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular