Soru Bir garip uyarı

lbatuhan.uzunl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan Uzun
Cihazım
Galaxy S10
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Telefonu yan tutarken kilit ekranında böyle bir uyarı ile karşılaştım sizce ne olabilir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Telefonu yan tutarken kilit ekranında böyle bir uyarı ile karşılaştım sizce ne olabilir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimde turuncu çizgi ile belirtilen alanda telefonun yakınlık sensörü bulunuyor. Arama yapılıp telefon kulağa götürüldüğünde bu sensör yüzünüzü algılıyor ve arama esnasında tuşlara yanlışlıkla basılmasını engellemek için ekranı kapatıyor. Aynı zamanda bu sensör telefonu cebinizde taşırken yanlışlıkla açılıp istenmeyen işlemler yapılmasını engellemek için telefonu sürekli kilitli tutuyor. Eğer ki sensörlerin önü kapanmış ise (kırılmaz cam, toz, kir vb.) telefon sürekli olarak cebinizdeymiş gibi tepki verir ve bu ekranı görürsünüz. Veya arama esnasında ekran hemen kapanır ve çağrıyı sonlandıramazsınız, karşı tarafın kapatmasını beklemeniz gerekir. Çözüm ise sensörleri kapatan engeli ortadan kaldırmak. Ekran koruyucu çıkartabilir, kirlenmişse temizleyebilirsiniz. Eğer ayarları değiştirmek isterseniz de Ayarlar > Kilit Ekranı > Cepte Aramayı Önle (Cep Modu) ayarını kapatabilirsiniz.
Copyright cantara:)

Oyla:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Oyla:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Resimde turuncu çizgi ile belirtilen alanda telefonun yakınlık sensörü bulunuyor. Arama yapılıp telefon kulağa götürüldüğünde bu sensör yüzünüzü algılıyor ve arama esnasında tuşlara yanlışlıkla basılmasını engellemek için ekranı kapatıyor. Aynı zamanda bu sensör telefonu cebinizde taşırken yanlışlıkla açılıp istenmeyen işlemler yapılmasını engellemek için telefonu sürekli kilitli tutuyor. Eğer ki sensörlerin önü kapanmış ise (kırılmaz cam, toz, kir vb.) telefon sürekli olarak cebinizdeymiş gibi tepki verir ve bu ekranı görürsünüz. Veya arama esnasında ekran hemen kapanır ve çağrıyı sonlandıramazsınız, karşı tarafın kapatmasını beklemeniz gerekir. Çözüm ise sensörleri kapatan engeli ortadan kaldırmak. Ekran koruyucu çıkartabilir, kirlenmişse temizleyebilirsiniz. Eğer ayarları değiştirmek isterseniz de Ayarlar > Kilit Ekranı > Cepte Aramayı Önle (Cep Modu) ayarını kapatabilirsiniz.
Hocam ben yazana kadar yazmışsınız

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lbatuhan.uzunl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan Uzun
Cihazım
Galaxy S10
Meslek
Öğrenci
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte sorun orada o seçenek açık ya da kapalı farketmez çıkıyor bu

Oyla:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Oyla:

lbatuhan.uzunl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan Uzun
Cihazım
Galaxy S10
Meslek
Öğrenci
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende sevinmiştim MIUI 10 da gelecek yüz tanımayı kaldırdılar da uyarıyı kaldırmadılar diye :)

Oyla:
Üst Alt