Yardım Bir garip durum..

Aliyt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar.
Xiaomi Redmi Note 5.
Görüntü gitti aniden. 1 dk önce kullanıyordum. Hiçbir sıkıntı yoktu. Sonra Elime aldığımda görüntü olmadığını gördüm. Şarjı vardı ama yine de taktım. İlk başta şarj ışığı yanıyordu. Güç düğmesine ve ses düğmesine aynı anda basınca o da gitti. Arada bir yanıp söndü dugmelere basınca ama şimdi şarjda olmasına rağmen ışık da yanmıyor. Bu durum neden olmuş olabilir?

En son kullanırken hiçbir şeyi yoktu. Bir güncelleme vs. de almıyordu bu arada. O yarım kalmıştır denilebilir. Tek aklıma gelen şarj adaptörü uzun süredir sıkıntıydı. Şarj sırasında çok kopup dururdu. Şarjdan çıkardıktan sonra oldu. Tek aklıma gelen sebep bu oldu bundan olabilir mi diye...

Bu arada telefonu açıp kapatmaya çalışıyorum güç tuşundan. Muhtemelen açılıyor ve titreşim oluyor. Ama görüntü hâlâ sıfır.

Detaylıca anlatmaya çalıştım ki belki bir ipucu sorunu çözer diye. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Aliyt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak belki incelemeden net konuşmak mümkün olmayabilir ama iyi kötü bir fikir söylenirse hiç yoktan bir kanaat oluşur. Sabah servise gideceğim ama anlaşıldığı üzere hiç bildiğim konularda değil. Sizden ricam lütfen yorumlarınızı belirtin...

Oyla:

Kullanıcı adı043

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
İPHONE ve poco
Konular
1
Genel olarak belki incelemeden net konuşmak mümkün olmayabilir ama iyi kötü bir fikir söylenirse hiç yoktan bir kanaat oluşur. Sabah servise gideceğim ama anlaşıldığı üzere hiç bildiğim konularda değil. Sizden ricam lütfen yorumlarınızı belirtin...
üzgünüm ama anakart çöp olmuş knk

Oyla:

Kullanıcı adı043

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
İPHONE ve poco
Konular
1
Hocam peki anakart değişimi olursa içindeki bilgiler gitmez değil mi?
kanka zaten dedigin gibiyse drekt o verileri depolayan cip gitmiş yani içindekileri unut maalesef..
anakart drekt zor değişir ama iyi bir servise verirsen sadece nand bellegi değişip eline verirler

Oyla:

Aliyt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
kanka zaten dedigin gibiyse drekt o verileri depolayan cip gitmiş yani içindekileri unut maalesef..
anakart drekt zor değişir ama iyi bir servise verirsen sadece nand bellegi değişip eline verirler
Hocam iyi bir servis tavsiyen var mı peki? Bir de sadece nand belleği değişmesi durumunda içindekileri silinir mi yoksa bi sıkıntı olmaz mı?

Oyla:

Kullanıcı adı043

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
İPHONE ve poco
Konular
1
Hocam iyi bir servis tavsiyen var mı peki? Bir de sadece nand belleği değişmesi durumunda içindekileri silinir mi yoksa bi sıkıntı olmaz mı?
kanka içindekileri unut artık onlar gitti. serviste maalesef tanımıyorum

Oyla:

Aliyt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
kanka içindekileri unut artık onlar gitti. serviste maalesef tanımıyorum
Hocam netleştirmek için soruyorum. Başka hiç alternatifi yok mudur bu durumun. Şöyle birşey var ama zor veya maliyetli veya yapan az vb. İçindekilerin yedeği yok. Aşırı sıkıntı olacak küçük de olsa varsa tavsiyen alabilirim...

Oyla:

Kullanıcı adı043

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
İPHONE ve poco
Konular
1
Hocam netleştirmek için soruyorum. Başka hiç alternatifi yok mudur bu durumun. Şöyle birşey var ama zor veya maliyetli veya yapan az vb. İçindekilerin yedeği yok. Aşırı sıkıntı olacak küçük de olsa varsa tavsiyen alabilirim...
telefonu görmeden bişey diyemem ama bilgileri geri getirme şansın çok düşük eger çökmüşşse

Oyla:
Üst Alt