Yardım Bip yedek geri yükleme sorunu

Buhara15

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin Yeşil
Cihazım
Note 2
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi 9t pro global sürüm mi 11
Telefon Modeli
Mi 9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba bip yedegini hangi uygulamayı denediysem geri yukleyemedim.. yükledikten sonra bu numaradan başka hesap ile oturum açtınız uyarısı verip geri yüklediğim yedeği sifirliyor. Titanium backup vb birçok uygulamayı denedim olmadı. kendi yedekleme bölümü mevcut fakat başka bir cihaza hattımı taktığımda bana sormadan direk yedeği geri yüklüyor bu sorunu nasıl çözebiliriz?

r00t.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
r00t
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
4
Merhaba bip yedegini hangi uygulamayı denediysem geri yukleyemedim.. yükledikten sonra bu numaradan başka hesap ile oturum açtınız uyarısı verip geri yüklediğim yedeği sifirliyor. Titanium backup vb birçok uygulamayı denedim olmadı. kendi yedekleme bölümü mevcut fakat başka bir cihaza hattımı taktığımda bana sormadan direk yedeği geri yüklüyor bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Bip yedeğini uygulama vasıtasıyla mı aldınız yoksa Titanium Backup benzeri uygulamalar ile mi? nasıl yedek alınır ve yedekten nasıl dönülür anlatılmış. Ayrıca arama motorunuzu kullanarak "Bip yedek alma ve geri yükleme" kelimelerini kullandığınızda karşınıza ilgili konu ile sayfalar çıkacaktır. Ben çok olduğu için hepsini yazmak istemedim.

Oyla:

Buhara15

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin Yeşil
Cihazım
Note 2
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elbette bütün yöntemleri deneyip öyle yazdım sorun şu swift backup titanium backup vb uygulamalarla alınanan yedekler hiçbir şekilde bip te işe yaramıyor onun çözümünü sormuştum..

Oyla:
Üst Alt