Yardım bilmediğim bir dosya geldi

ofluily

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilyas
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.0.4 global kararlı
Telefon Modeli
redmi5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
slm arkadaşlar 15 gün önce redmi5 plus aldım geçen cuma itibari ile 10.0.4 global kararlı sürüm geldi.yalnız dün akşam kendi kendine indirmelerden 243 mb boyutunda bir zip dosyası geldi uzantısı ise miui-blockota-vince-global-v10.02.0.oegmıfh-v.10.0.4 oegmıfh -9fb48bdcb6-8.1 zip bunun ne olduğunu ve ne yapmam gerektiğini bilen arkadaşlar yazarsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
bu güncelleme dosya aynı mb da bir güncelleme var. bunu büyük ihtimalle güncelleme bölümünde zip dosyasından yükleme var oradan yükleyebilirsin.

Oyla:

ofluily

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilyas
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağol arkadaşım ama nasıl yükleyeceğim zipten nereye çıkartayım

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
sağol arkadaşım ama nasıl yükleyeceğim zipten nereye çıkartayım
Sanırım siz zaten yüklü olan sürümü indirmişsiniz güncelleyici kısmından. Onu yüklemenize gerek yok, telefonunuzda yüklü olan sürüm o imiş zaten. Güncelleyici kısmından 'güncellemeyi indir' gibi bir seçeneğe basıp ardından iptal etmişsiniz yanılmıyorsam. Zaten büyük ihtimalle eksik inmiştir. Yüklemeye çalışmayın. Ek bilgi olarak bu tür elle indirilmiş dosyaları, güncelleyici kısmından güncelleme paketini seçin kısmından kendiniz seçip yükleyebilirsiniz. Güncellemeler her telefona aynı anda gelmiyor, bu yüzden bazı kullanıcılar henüz güncelleme gelmemiş cihazların kullanıcıları için güncellemeyi indirip internete yüklüyorlar. Böyle güncellemeleri telefona gelmeden nispeten biraz daha erken yükleyebilirsiniz.

Oyla:

ofluily

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilyas
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağol ozaman en sağlıklısı bilmediğim birşeye hiç bulaşmayayım sildim gitti zaten geçen cuma ota dan camera,sim.vs birkaç düzeltme geldi yüklemiştim ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
sağol ozaman en sağlıklısı bilmediğim birşeye hiç bulaşmayayım sildim gitti zaten geçen cuma ota dan camera,sim.vs birkaç düzeltme geldi yüklemiştim ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Ne demek, siz de sağ olun.

Oyla:
Üst Alt